If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Citroen C4 oricum arata f urat in 4 usi e ca o broscuta modelul acela,in 2 usi e f misto insa apare aceeasi masina cu 2 preturi diferite..e cv ciudat cu ea. Eu cred ca a fost lovita si reparata dar tot ce e posibil
Nu are km aia nici s-o pici cu ceara.
Motorul de 1.4 nu-i cel mai stralucit: consuma mult si are probleme minore.
Daca o iei la 2000, merita sa repari orice tip de problema ulterioara.
ce naiba arata splendid la ea ?!
mai ales la 20.000 de "euroi"... numai cand vad emblema renault,,,
vorba lui Jeremy Clarkson, francezii stiu sa faca masini comuniste si low cost.
Clio acela e cam nou si are cutie automata de ultima generatie cu dublu ambreiaj Edc ,un fel de Dsg de la Vw dar astea sunt detalii la cum arata nu mai conteaza nimic..a fost catalogata cea mai frumoasa masina din clasa mica, e o bomba pe roti Clio Rs, in fine e mai mult de fun nu e vb de pret ca nu e pt oricine
Din ce am vazut Citroenul acela nu are motor de 1.4 , ci de 1.6 benzina,km sunt prea putini din anul acela dar presupunand ca ar fi o exceptie si ar fi reali..pretul e dubios plus ca apare pe 2 siteuri cu diferente de pret..
tu te bucuri la rahatul ala de cutie??? mai intereseaza-te pe forum la reno ce e de capul EDCului... un rahat ambalat frumos.
eu nu ii inteleg pe unii cum pot fi atat de spalati pe creier. de la exterior arata frumusel si atat. in rest e jalnica masina. interiorul e varza... praf.... muci. niste combinatii de texturi si materiale si muchii ascutite ramase in aer...
clio III era peste. am mers cu juke cu 1.6 turbo de 190 cp, injectie directa, etc. parea a fi un motor de 1.2 pe steroizi. trage, dar fara cuplu si doar in ture. eu nu inteleg de unde ies valorile alea de cuplu declarate.
La prima vedere e o mica teapa, motorul EW7 A/92 KW nu s-a comercializat in Romania, doar in tarile vestice, din ratiuni de marketing (atat de bun incat s-a fabricat doar 2-3 ani). Doar EW7 J4/86 KW s-a vandut la noi... Asa ca ori a scris gresit, ori minte, dar, oricum, la pretul ala clar e ceva dubios.
Sunt intre logan,un seat leon si o scoda octavia(ambele diesel)
Nu sunt foarte hotarat...de diesel imi e un pic teama la piese,iar la logan nu prea are ce..doar la consum !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment