Nu este deloc un reper de lux... dar la vremea aia am considerat cea mai buna alegere cu suma de 8500 Euro. Acum as face altceva (autovit).
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by kubala7 View Posthttp://www.loganclub.ro/forum/vand_l...5.html?t=54555
Ca tot vorbeam zilele trecute de Passaturi din 2005 ca sunt scumpe la 5000 euro... Asta cum e ?
De ce e teapa autovit?Keep walking...
Comment
-
Te invit intr-o duminica sa facem o statistica a masinilor vandute in parc. Care e manarita, care lovita, care dauna totala, care facuta acordeon, insa toate arata tipla; alea care sunt calumea se dau a doua zi....Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Cei care au de cumparat cauta una mai putin praf.Lasa ,ca stiu doi care au cumparat masina facuta din doua bucati.Unul dintre ei a cumparat un ambition lovit in spate pe care baietii l-au taiat si au sudat partea cu portbagaj si aripile spate.masina se vede ca sta un pic stramba si chiar e mai lunga decat un logan.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Cand vine vecinu cu tigaia la mine la magazin fac poze.Sa vezi cum a crapat vopseaua la imbinarile undde au sudat-o.Lucrrarea a fost facuta in garaj acasa de doi "meseriasi".Asta e din spusele celor care stiau de masina.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Parnaie. Punerea in circulatie cu buna stiinta a unei masini neconforme, care atenteaza la de pe siguranta pe drumuri. Daca se rupe droanga la 140 km/h, face prapad pe sosea, sa se desparte in 2 proiectile. Eu stiam un Passat din 2 bucati, facut asa meserias ca numai la scoaterea totala a interiorului si-a dat seama proprietarul ce masina a cumparat. A adus-o el, din Germania, nu doar roamanii se pricep la asa ceva.
Comment
-
Serviceul de alaturi a "reconditionat" un e class la care partea din fata nu mai exista pana la portiere.piesele aduse din germania si asamblat la ei a iesit la pret fix cat unul sh functional.Si culmea ca l-au vandut la Suceava foarte repede.Asta e treaba cu masinile.Ca are un pic de rugina ca e o aripa shimbata astea is nimicuri.Atunci cand ei masina 2 in 1 e problema.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Imi spune ca e masina pentru pretentiosi, da' imi arata poze cu o lucrare facuta de mantuiala si teroson crapat in zona amortizoarelor spate.
O masina numa' buna de dus la Remat, unde isi va lua 1600E, nu 1290.
Asta e masina pentru pretentiosi, nu toroapa aia de mai sus.
Tot 6500Km are si asta, doar ca e de doua ori mai veche si de 100 de ori mai scumpa.Last edited by vitriol; 15 August 2014, 16:31.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment