Originally posted by 30_VLD
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Poate iti place vreuna
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Ii impartasesc opinia lui Einstein arata-i cateva, depinde si de ce prefera pt ca oricum ca intretinere tot pe acolo se invart toate stai linistit insa designul e un aspect care conteaza f multLast edited by Allyn_y; 28 January 2015, 21:47.
Comment
-
Last edited by mumus; 28 January 2015, 21:43.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostAmice eu vorbeam de masini pe un topic de masini> Tu vad ca ai alte griji, cum ar fi sa ma faultezi pe mine. Da-mi ignore daca nu-ti convine si plimva ursul.
sau dupa vre-o luna. oricum, ai sarit calul.
care symbol e clio 2 ?
Comment
-
nu se pot. mai crezi in Mos Craciun ? poate el a crezut cand a cumparat o acum 2 ani.
trecand de km , ce distributie a schimbat el ? aia parca i lant daca nu ma insel. totusi masina arata bine. cred ca i cam scumpa.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Alex Matei View Posthttp://tocmai.ro/opel-corsa-c-2004-19206282.html
Am vorbit la telefon cu proprietarul si maine ma duc sa il vad,partea naspa e ca nu mai lasa nimic la pret. Sa vedem....
iti spun atat, Eu corsa am cumparat-o la 75000, am vandut-o la 91000, schimbatorul si husa lui aratau ca noi, era cel original, la asta din poza pare a fi catastrofal, la fel si farurile.
ps: la 91000 distributia nu se auzea deloc, daca are multi km lantul se intinde si atinge carcasa si suna ca un diesel... ps2: Distributia se schimba la 120000km, eu nu asi cumpara masina asta.
Daca are km reali, motorul nu ar trebui sa il auzi deloc.
un corsa pana in 100000 nu papa ulei deloc, de aici trage concluzia singur. (5w30)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment