Si de ce trebuie sa ploua in ea?E musai?Pai cine vrea bancheta spate si portbagaj mare cumpara logan.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Asta stie ce vinde, dar nu vrea sa spuna din prima.
La cum arata pedalele, cred ca are 1 milion de km.
VAND SEAT ALHAMBRA,AN 2008Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Daca vindea Sandero, spunea ca-i Clio.Last edited by mr.K; 8 March 2015, 18:45.
Comment
-
Autoutilitara n1 in acte cu 6 locuri
timbru mediu 195 euro
n as crede
CE ZICETI DE ASTA ?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Am vorbit cu proprietarul,dar s-a dat MR 2
Mai este asta, dar pare cam "abandonata" plus ca nu e inmatriculata in Ro.Last edited by Irinel TIN; 9 March 2015, 10:43.
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Post
passatu :faruri , grila noi. revopsita. numar fata lovit :P
pare lasata din suspensie. pret bun. cu motoru cine stie ?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Frumos passstul, dupa parerea mea merita banii. Cu motorul ala nu ai treabasigpic
!
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Post
Cred ca ai facut o treaba buna. S-o stapanesti sanatos!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by margelatu View PostSi de ce trebuie sa ploua in ea?E musai?Pai cine vrea bancheta spate si portbagaj mare cumpara logan.
LOgan isi iau aia care vor si usi spate. Celica e mai tulizabila ca unica masina de zi cu zi, daca ai bani de o masina de "joaca " gasesti si mai bune decat antichitati de genul asta.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
O oferta f buna
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Si un avion..sau masina
Comment
Comment