Acel Hilux a fost al unei firmei. Cel care vinde masinile astea le ia pe bani foarte putini si vrea sa scape de ele avand profit. Samsar cu acte in regula. Totul bate la ochi.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Costi-bc View Postpe la 200.000 km pe drumurile patriei un c4 e terminat.Originally posted by Cezar View PostAl meu avea 198.000 reali
ps: eu vorbeam de masini noi , luate din ro , unic proprietar. km reali , probleme reale. ca cea din discutie.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
ele nu crapa total , dar mananca bani multi zi de zi.
la 206 , 70.000 km reali {luata de la 0} "puntea" spate statea cracanata. nu am carat nimic cu ea.
inainte sa mi iau h ul gasisem la un cunoscut un 207 2009 cu 35000 km reali. n am mai avut curaj sa iau pejo.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
-
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostMotoarele 2.0 tdi de 170CP parca nu aveau probleme cu injectia.
http://www.autovit.ro/volkswagen-jetta-C36965475.htmlDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Ar fi 2 coduri de motoare 2.0 BKP-140 de cai si 2.0 BMR- 170 de cai.
Daca vorbim de probleme, lumea se refera la cele grave gen fisurare chiulasa, injectoare de plastilina s.a., ca probleme la general are orice motor din lumea asta. Trebuie sa alegi motorul cu cele mai putine probleme depistate si sa ai norocul sa nu faci parte din statistica precum primul caruia i se intampla ceva.Last edited by mr.K; 22 June 2015, 09:34.
Comment
-
PE 13 septembrie e un A klasse din 2000 cu motor de 1,6 benzina, Ac, tapitetrie piele textil, 4 geauri electrice ... 3000 de euro. Cu toata calitatea Mercedes, mi se pare enorm pentru o tigaie de masina veche de 15 ani. Una de 1,4 era 2500.
Stiu Mr k, nu avea rugina, dar portbagaj 390l (putin pt un monospace), suspensie de kko, la airbaguri parca nu excela (vreo 4) din anuntul din geamul masinii...Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment