E cadou..pentru viitorul cumparator.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by 827sam View PostMi-a fost la indemana sa dau o fuga, nu stiu spre ce s-o dau, mi-as vrea si numerele de pe loganul asta sa nu primesc amenzi acasa...nu stiu ce va fi. La dacia livrarea pica in septembrie )
Te costa ceva, dar scapi de emotii; in acest fel viitorul cumparator, nu poate circula la nesfarsit cu acele numere.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Cnadnr are la dispozitie baza de date de la politie nu de la fisc, masina e inmatriculata pe numele meu, urmatorul chiar daca o ia la impozit, la politie e tot pe numele meu ... pentru amenda ca n-are vinieta vine pe numele pe care e inmatriculata masina .Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Aceeasi problema o am si eu (am vandut un logan si de 2ani de zile circula pe numele meu cu tot cu rca) si am verificat unde are asigurare (de fapt unde am....) ) si am sunat (la carpatica) si m-a invatat fratele ce sa fac....
Se face o sesizare la firma de asigurări prin care ii rogi (in scris) sa iti comunice daca auto in speta mai figurează cu rca pe numele tau, ei iti vor raspunde cu "DA" iar tu frumos iei raspunsul lor si faci plangere la politie pentru fals si uz de fals.....
Cam asta poti sa faci....ptr ca el se foloseste de nmele tau....
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostDaca o radiez din circulatie si de la...fisc...Originally posted by 827sam View PostCnadnr are la dispozitie baza de date de la politie nu de la fisc, masina e inmatriculata pe numele meu, urmatorul chiar daca o ia la impozit, la politie e tot pe numele meu ... pentru amenda ca n-are vinieta vine pe numele pe care e inmatriculata masina .
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostCeva nu se leaga in discutia asta...
Radierea se face de pe numele vechiului proprietar abia la reinmatriculare, ceea ce nu se va intampla pentru ca-i trebuie platita taxa.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Alte lamuriri:
In acest articol detaliem problemele si solutiile pe care le aveti la indemana in cazul in care vindeti un autoturism iar cumparatorul nu efectueaza inregistrarea fiscala sau inmatricularea masinii pe numele sauLast edited by Fanez; 19 June 2016, 07:24.
Comment
-
hahahaaa , depinde ...
1.9 tdi de 105 cai nu are probleme cu consumul de ulei daca e in mintile lui. passatul meu de exemplu are 2000 km de la schimb (5w40) si uleiul e tot la maxim pe joja.
problema e desigur la acea masina , dar poate i-au facut schimbul de ulei recent si a ramas.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
La Vw e si o chestie de gusturi (ale masinii in ce priveste uleiurile).
Si a mea papa cu mare pofta daca pun Castrol (magnatec), papa mai putin Valvoline synpower si Liqui Moly nu papa deloc (nu i-o fi placut gustul). Toate aceeasi vascozitate 5W40.
Oricum e deja folclor bancul cu VW care mai avea benzina, dar a ramas fara ulei...
Comment
Comment