Fă o comparație cu asta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...er=1&fnai=prev
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by vdmihai View Post
By phone using Tapatalk and Galaxy S6 EDGE PLUS
Comment
-
asa de o distractie nu merita. devalorizare mare , clienti putini in ro pentru ea , consum mare , etc
pe termen lung va manca bani multi. numai o pereche de anvelope costa 1000 de euro.
asta merita ca o a2a masina. sa o scoti de 5 ori din garaj pe an si sa o incalzesti bine sa te tragi cu ea ...
iti permiti ?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Iata un exemplu de carte service manarita. Se poate observa aceasi inclinare a stampilei peste tot si aceasi semnatura (probabil au doar un receptioner la service-ul ala )
Nu inteleg cum dracu scrie ca acepta test service autorizat bmw.
Comment
-
Aia e o carte service facuta in 5 minute, de o singura persoana, cu acelasi pix. Nu i-a dat si lui prin cap sa puna 10 prieteni sa completeze cu pixuri diferite si sa semneze la oha. Nici nu trebuie sa fii expert grafolog ca sa-ti dai seama ca 3-ul este la fel peste tot...
Mai bine nu punea poze. Macar te duceai sa vezi masina.
Cand am cumparat Corsa pentru sora-mea, am mers cu masina, am studiat-o pe toate partile, iar dupa ce ne-am inteles la pret si am zis ca o iau, mi-a aratat ca are service. Carte service pe bune, facturile de la fiecare revizie, chiar si facturi pentru anvelopele de pe masina (toate facturile in germana, dar data facturilor am putut si eu sa citesc). Km au fost verificati si la reprezentanta. Nu s-a laudat cu ea inainte.Last edited by vitriol; 5 October 2016, 19:57.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Asta imi place cum arata, desi e cam scumpa ptr. un passat de 5 ani. Probabil o lasa la 13.000Eur.
Sunt cu probleme motoarele astea diesel de 170cp?
E vanduta de samsar, e pe autovit din 2014.Last edited by Kojak; 5 October 2016, 20:06.
Comment
Comment