Andyno, tot ce vand si cumpara altii e de rahat, doar ce cumperi tu si varul tau e "pont", voi va pricepeti, sunteti zei intr-ale masinilor.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
ce parere aveti despre acest Logan? proprietarul spune ca are toate actele in regula, mai putin faptul ca nu este trecut el in cartea masinii.
Comment
-
Poze urcate spre vanzare pe site in care masina apare acoperita de zapada nu da bine ! Eu in locul lui totusi curatam/spalam masina , tine de bun simt.
In plus nu sufar genul de proprietar/samsar care pozeaza bordul cu martorul de combustibil aprins ! de nota ca nu-l intereseaza de pompa motorina/benzina sau de sistemul de alimentare in general.
Vrei totusi sa pari a fi un vanzator serios ? astea sunt lucruri de bun simt !
Nivel carburant pe rosu mai ales in perioada asta imi inchipui ce viata lunga va mai avea sistemul ala de alimentare!Last edited by prometheus; 18 January 2017, 16:32.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
-
Cere-i VIN-ul si verifica-l la reprezentanta. Mi se pare ca scaunul de la sofer arata de 300k.
Hai sa-ti dau eu o ceva bun: Octavia 2 facelift 2013, 110k la bord, 1.6TDI 105cp, carte service verificabila la reprezentanta, toate reviziile la zi.
Pentru tine, ca te cunosc: 8000E.
As tine-o pentru mine, dar nu ma incurc cu diesel-ul.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment