Panouri Radiante Infrarosu.Incalzire Ieftina? Pareri Pro Si Contra.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Il voi ruga pe un prieten sa posteze aici cu poze cu tot ce trebuie, ce a patit cu panourile astea.
    La 1-2 in miezul noptii i-au bubuit in fata si s-au imprastiat prin toata casa. Efectiv au explodat.

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
      Am senzatia ca faci o mare confuzie cu tuburile radiante cu gaz, care intr-adevar se folosesc la incalzirea spatiilor de care vorbesti; eu zic sa te mai documentezi cum e cu panourile radiante in infrarosu.
      Nu are importanta cine produce acea radiatie infrarosie, principiul e acelasi. Adica ce se intampla cu acea radiatie dupa ce a fost prosusa e identic in toate cazurile
      sigpic

Comment

Dupa multe sapaturi pe net si discutii cu diversi utilizatori, pentru iarna care vine mi-am comandat din timp 2 convectoare electrice, pare cea mai buna combinatie fiabilitate/pret/eficienta.
        Am intrat iarna trecuta in casa cuiva care avea panouri radiante si nu am fost convins de eficienta lor, simteam confortul termic doar cand ma aflam in raza lor de actiune.
        In fine, am cumparat aceste convectoare pentru care nu am nici un review oarecum complet bazat pe experienta cuiva, banii i-am dat... aprox 160 ron pe 2 bucati.
        Intrebarea este, am facut bine/rau, care sunt avantajele/dezavantajele, cine a folosit mai multi ani acest tip de incalzire?
        Multumesc!

Comment

Ce vrei sa incalzesti cu aceste rezistente? Volum...?
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

o camera de 20mp si una de 15mp in special, un apartament de 55mp in general, inaltimea nu o stiu exact ca sa calculez volumul, e un apartament normal la un etaj intermediar, fara izolatie, mult mai calduros fata de unul la ultimul etaj.

Comment

Din punctul meu de vedere, un calorifer electric cu ulei era o soluţie mult mai avantajoasă.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ideea este ca as vrea sa pastrez aceasta alternativa de incalzire daca se dovedeste a fi oarecum rentabila, convectoarele astea merg montate pe perete. As pune centrala pe gaz dar ma costa foarte mult...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google