Discutiile pe acest forum nasc uneori polemici pe care unii le trateaza mai elegant, altii dimpotriva, manati de orgolii, depasesc intr-un fel limitele acceptate. In acest fel se pun etichete, mai mult sau mai putin veridice, despre un coleg. Cred ca fiecare a simtit si nevoia de socializare pe acest forum, de aceea cred ca aceasta necesitate ar trebui sa se regaseasca si in continuare.
Dar pentru asta ar trebui sa trecem de un zid; acela de a recunoaste unde si cui am gresit. Asdar, am gandit ca sarbatorile Craciunului si magia acestuia ne va da puterea fiecaruia sa cerem scuze, sa facem o confidenta, celui, celor pe care consideram ca l-am sau i-am suparat.
Asadar DARUIND sau ACCEPTAND scuze vom ...CASTIGA acea multumire sufleteasca de care, ca oameni, avem intotdeauna nevoie.
Va multumesc tuturor celor care ve-ti avea curaj sa indrazniti.
Dar pentru asta ar trebui sa trecem de un zid; acela de a recunoaste unde si cui am gresit. Asdar, am gandit ca sarbatorile Craciunului si magia acestuia ne va da puterea fiecaruia sa cerem scuze, sa facem o confidenta, celui, celor pe care consideram ca l-am sau i-am suparat.
Asadar DARUIND sau ACCEPTAND scuze vom ...CASTIGA acea multumire sufleteasca de care, ca oameni, avem intotdeauna nevoie.
Va multumesc tuturor celor care ve-ti avea curaj sa indrazniti.
Comment