TIGARA ELECTRONICA- Baterii, Atomizoare, Cartomizoare, Lichide

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TIGARA ELECTRONICA- Baterii, Atomizoare, Cartomizoare, Lichide

Deschid acest thread sa vad daca mai sunt fumatori pe forum, ce lichide folosesc,ce atomizoare, de cat timp, probleme, multumiri si nemultumiri

Eu in ianuarie fac 1an si le-am incercat aproape pe toate , de la baterii de 650mA la baterii de 1100mA ,de la primul atomizor Ego, la Mega Atomizor Ego, la EgoT si multe lichide.

Mie intr-un an nu mi-a provocat nici un rau,am facut analize si s-a observat o schimbare in bine...
    In prezent folosesc EgoT si lichid de la Eurotig cu aroma de pepene si mar

Ideea este cu totul alta si atat tigarea electronica cat si plasturele cu nicotina si Nicorete sunt niste ..... nu am cuvinte.

Eu m-am lasat de fumat dupa ce am ascultat ceva timp de 3 ore .

Am fumat timp de 10 ani , si va spun ca fumam deoarece avem creierul ''spalat'' .

Am avut si eu tigara electronica si o mai am si acum dar nu mai este de interes, si am avut si guma Nicorete pe care am aruncat-o.

Totul tine..... de ceea ce vrei de la viata..... si nu de vointa.

Nu mai fumez de 1 luna si nu simt deloc nevoia, chiar daca am un servici stresant.
    real power..... diesel power by

Comment

Ma ideea cu tigarea electronica nu e sa te lasi... eu cand m-am apucat m-am apucat din motive financiare si apoi am observat ca fumam mai putin...

Ce ai facut tu a fost idealul si iti doresc sa nu te mai apuci niciodata

Am intalnit multi fumatori care au renuntat la electronica din cauza ca nu stiau sa o utilizeze

Comment

Topicul tau este bun , numai ca nu se renunta la NICOTINA care este cel mai al dracu drog. Intra instantaneu in sange si il paraseste in proportie de 50% dupa circa 30 minute, si 70% dupa 45 de minute, de aceea se explica de ce pachetul are 20 tigarete .....ca sa fumezi o zi lumina.
        Dupa 3 saptamani elimini 99,9 % din nicotina din sange si incepi sa descoperi realitatea.O sa vezi ca ai avut creierul spalat de producatorii de tigarete, si ei stiu ca tigareta elctronica te va face odata si odata sa te intorci la tigarile reale, si asta deoarece nu se elimina nicotina din meniu .
        Last edited by cosmindan; 9 January 2012, 00:19.

Comment

si eu fumez electronic de 3 luni.....financiar e un castig...mare.
          In ceea ce priveste a te lasa....o faci cu ambitie...indiferent de nicotina sau alte substante implicate.Personal am o cunostinta ce fuma 2 pachete de Rothmans pe zi....a spus STOP, a aruncat tigarile si nu a mai fumat.
          Revenind la treaba cu tigara electronica....e mai greu pana te obisnuiesti cu ea, apoi e ok.Mai putin dimineata....e ciudat la cafea fara una normala...mie mi-a fost greu...dar acum e ok.Intre timp am mai fumat cate o tigara normala, dupa o pauza de 2 luni.....m-a luat instant ameteala.

Comment

Acum sa o luam altfel. Lichidul ala pe care il bagi in plamani si care contine nicotina + arome (pepene galben etc) nu sunt tot chimicale?
            Poate cu tigareta electronica nu mai inhalezi monoxid de carbon dar inglobezi tot nicotina si alte substante.
            Tigareta electronica nu este o solutie. Daca vrem sa ne ajutam intre noi ar trebui facut un topic ''Cum sa ne lasam de fumat fara gadget-uri''

Ce spuneti ?

Comment

total de acord cu tine.....acum stii cum e, depinde de la om la om.
              Primul avantaj al tigarii electronice, este cel financiar....
              Referitor la topic, eu cred ca il poti deschide.

Comment

Ori cum nu sunt bune nici astea ca faci astm(apa la plamani) de la ele dar se vede la bani nu mai dai 7 mil pe luna asta daca fumezi 2 pachete pe zi.

Cu alte cuvinte asta e sa faca alti bani cu tigarea asta si barem nu e de calitate...

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
                  Ideea este cu totul alta si atat tigarea electronica cat si plasturele cu nicotina si Nicorete sunt niste ..... nu am cuvinte.

Eu m-am lasat de fumat dupa ce am ascultat ceva timp de 3 ore .

Am fumat timp de 10 ani , si va spun ca fumam deoarece avem creierul ''spalat'' .

Am avut si eu tigara electronica si o mai am si acum dar nu mai este de interes, si am avut si guma Nicorete pe care am aruncat-o.

Totul tine..... de ceea ce vrei de la viata..... si nu de vointa.

Nu mai fumez de 1 luna si nu simt deloc nevoia, chiar daca am un servici stresant.
                  Ducand mai departe teoria conspirationista pot spune ca am cazut victima producatorilor de seminte de floarea soareleui. Adica nenorocitii astia care prajesc seminte si le vand incearca sa te faca sa renunti la tigari consumand cantitati industriale de seminte... si asta tot "spalare" de creier se cheama.
                  Cat despre faza cu "Nu mai fumez de 1 luna si nu simt deloc nevoia, chiar daca am un servici stresant." stii cand poti sa te declari nefumator? In momentul cand ai uitat cand te-ai lasat de tigari. Eu nu mai fumez de aproape doi ani si inca stiu ca in februarie m-am lasat, deci inca ma consider abstinent.
                  Mult vointa iti doresc in continuare.

Comment

Desi sunt total offtopic nu ma pot abtine sa nu spun ceea ce am de spus. Sunt tanar am trecut prin multe tentatii printre care si tigarea. Am fumat o singura data la un majorat si am jurat ca nu o sa mai pun niciodata tigarea in gura de atunci si asa a fost. Senzatie mai naspa nu am avut niciodata mai ales dimineata aveam gustul acela oribil in gura si chiar m-am gandit ce gasesc cei care fumeaza la tigari si nu am vazut absolut nimic benefic.

Pe langa asta va sfatuiesc sa incercati din rasputeri s-a lasati tigarile nu merita nici un ban. Poate ziceti multi ce stie si asta ca nu a fumat, ei va spun din propia experienta ce am vazut cu ochii mei, bunicul meu a fumat mai bine de 50 de ani iar acum trage pentru acest lucru, anul trecut a fost operat ( baypass ) toate astea de la tigari, si acum e cu pumnul de pastile zilnic si chinuie...

Aveti grija de viata voastra si de cei din jurul vostru!

Va urez mult succes si vointa pentru a va lasa de fumat!

Comment

1. Cam mult offtopic, nu am deschis sa propun sa va lasati de fumat, nici sa va apucati,nici sa va converti la electronica
                      2. Fiecare cu sanatatea lui, eu am simtit diferenta, nu mai aveam gust urat,dureri de plamani,tuse ... chimice? Macar stiti din ce este lichidul de buna calitate alcatuit?
                      3. Topicul este deschis pentru alti fumatori de electronice care sa-si impartaseasca impresiile in legatura cu diverse produse
                      4. Si eu am avut un bunic care a murit la 88 de ani si fuma de la 20 si nu s-a dus de la tigari

Comment

@Narcisuc20 sa inteleg ca bunicul tau are minim 70 ani din care 50 a fumat iar acum o trage pentru acest lucru? Sunt femei care nu au mai mult de 50 de ani si nu au fumat niciodata si nu au baut mai mult de un pahar de vin pe an si au facut cancer mamar... si asta este doar un exemplu. Sa-ti dai cu parerea despre fumat dupa ce ai tras doar un fum este ca si cum ti-ai da cu parerea despre masini cand abia ti-ai cumparat bicicleta...

Comment

1. Recomand sa renuntati definitiv la tigari fie electronice , fie normale
                          2. Pentru cei care doresc o varianta ieftina ,fara consecinte negative ,fara condens pe cartuse..

Nu fac reclama doar vreau sa le dau o mana de ajutor celor care au inceput cu stangul si au revenit la tigarile normale

Vapers-One

Cel probat de mine este 2012 Ego-T Clearomizer si respecta tot ce am spus mai sus

Comment

Multumesc de ajutor cos_min_i ... maine ma duc sa-mi iau alta tigare
                            sigpic

Comment

cele mai multe informatii se gasesc aici (mai in josul pagini este un tutorial video)
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google