M-am lasat de fumat prin vointa, de doua ori.Am fumat de la 25 ani pana la 30, am luat o pauza de 2 ani si 8 luni dupa care m-am reapucat de fumat. Din septembrie 2008 m-am lasat din nou. De fiecare data cand am renuntat la fumat spargeam cel putin un pachet jumatate pe zi, sunt groznice primele saptamani , dar trece.
Ce Este De Facut Pentru A Renunta La Fumat Fara Gadgeturi
Collapse
X
-
ca sa te lasi de fumat te lasi pentru ca vrei tu , nu pentru ca citesti nu stiu ce carte si daca nu iese dai vina pe carte si autor ca este o prostie . vrei sa fumezi fumezi nu vrei sa fumezi sau sa nu mai fumezi, asta este. nu si gata .
am un coleg la serviciu si a cumparat tigarea electronica vreun milion jumate cu rezerve cu tot cica se lasa de tigari jurat foc convins . dupa doua zile cu tigarea-n gura : gicule ce faci ma ? dale-n puii mei am dat si bani degeaba .
morala , daca te lasi te lasi nu cauti un inlocuitor ca ala nu mai este lasat ci pacaleala , las ca poate merge si mai bag din cand in cand cate una .
Comment
-
Eu fumez de 18 ani.Am ajuns la aproape doua pachete[13,2x2=..socotiti voi].Anul trecut am cumparat o tigara electronica.'Minunea' nu a tinut o luna[si mai cunosc un caz] si m-am intors la tigara clasica.Eu zic ca pentru a te lasa e nevoie de hotarare,nu ca mai 'trag' una de la unu' altu'.Le-ai lasat si gata.Repet,totul tine de vointa si nu de alte asa zise 'ajutoare' sau inlocuitoare.
Comment
-
am fumat de la 14-15 pana la 38. degeaba incerci cu tot felul de inlocuitori daca nu exista vointa. Ani in sir ma trezeam dimineata si ziceam " de azi nu mai fumez" si ma tinea pana pregateam cafeauaintr-o zi am realizat ca degeaba tot ziceam daca nu faceam ceva . Am ramas fara si am hotarat sa nu mai cumpar, am rabdat si am rabdat si iata pe 14 feb fac 3 ani de cand nu am mai aprins o tigara cu toate ca mai sunt momente in care parca simt nevoia sa trag un fum............
Comment
-
Unii fumeaza din placere altii din alte cauze.Eu am fumat numai la ocazii cand totii prietenii fumau pe rupte.De ex. nu fumam toata saptamana iar sambata in club cu prietenii 1 pachet jumate toata noaptea.Nu fumam din placere.M-am lasat relativ usor.In schimb am devenit dependent de energizante.Nu multe.Unul pe zi.Am baut zilnic timp de un an.Incepeam fiecare zi cu cate unul.Eram alt om.Radeam,glumeam,socializam cu toata lumea,aveam initiativa,toata lumea era a mea.Pana mai acum cateva zile,cand am inceput sa am ameteli dupa ce beam lichidul magic + stari de voma.M-am lasat de ele constrans de situatie.Greu fara energizant.Mai mi-au ramas vreo 3 cutii.Nu am avut vointa sa le arunc.Le tin insa ascunse in debara.
Comment
-
ca sa te lasi de fumat te gandesti cat de mult fumezi... eu deja fumam mai mult de un pachet pe zi in ultimul an iar cand de revelion anu asta am fumat 3 pachete numai eu am spus ca nu e normal asa ceva
de mult imi doream sa ma las de tigari pt ca doar daca ieseam la un suc radeam jumatate de pachet si nu sunt o pers sedentara sport, sala merg pe jos masina in parcare si tot asa
De pe 1 ianuarie am mai fumat 2-3 tigari si asta constrans de situati ca nu mai puteam sa stau efectiv in camera respectiva de cat fum este...tigare dupa tigare baga prietenii mei una la 5 min. prima tigare am fumat-o dupa o luna jumate si mai mult pufaita..
Singura chesti care vine automat dupa tigari sunk kg in plus in rest eu unu nu regret ca m-am lasat de ele....e aerul mai curat si mai am momente cand am pofta dar ma abtin .....
bafta cui isi propune ca nu e usor....mai ales daca esti inconjurat de oameni ''destepti''sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Fumez de la fo 14 ani ,acum 2 ani vorbeam cu cineva in masina,si imi povestea ca a fost dependenta de cola,iar eu m-am trezit spunind ca si bautura ca si fumatul sint doar ticuri,gesturi reflexe gen : beau o gura de cafea trag un fum, aprinde cineva o tigare la televizor aprind si eu,etc.,va rog sa ma credeti,in ziua aceea am fumat 2 tigari,iar de a 2a zi ,desi am luat pachetul cu mine ,nu am fumat deloc; toata treaba asta ,m-a tinut 1,5 ani cind usor usor le-am luat iar. Concluzia: toata treba este de sus de la creieras.
Comment
-
Am fumat 10 ani (minim un pachet pe zi, ajunsesem si la un pachet si jumatate), nu mi-am dorit niciodata sa ma las(parintii si cei din jur ziceau sa ma las de tigari ca nu-s bune, etc), chiar imi facea placere sa fumez(eram si bautor inrait de cola, cafea nu prea beau). M-am lasat acum 4 ani si jumatate din prima la o ambitie cu cineva(pe sistemu' "hai sa ne lasam de tigari sa vedem cat rezistam"), a fost crunt in primele zile/saptamani, m-am ingrasat 10 kile, dar acum ma simt foarte bine fara ele(nu stiu daca economia de bani primeaza, dar cel putin am scapat de un viciu urat). Recunosc ca am mai tras cate un fum o data la juma' de an de curiozitate si reactia este aproape la fel ca la prima tigara fumata in liceu(tuse si gust ciudat/neatractiv). Subliniez la ce au zis si altii si din experienta mea, iti trebuie ambitie ca sa te lasi de tigari(nu va bazati pe carti, tigari electronice, etc), efectiv sa va propuneti sa va lasati de ele si cu asta basta, sa devina un dusman din prima.
Comment
-
Pot să spun că e foarte uşor să te laşi de fumat. Eu m-am lăsat de 1000 de ori. Dar ultima dată a fost pentru totdeauna. De 14 ani nu am mai fumat decât pasiv. Pot să spun că dacă atunci erau "aer" pentru mine acum le urăsc. Din anturajul meu de prieteni numai eu nu fumez, vă daţi seama ce greu mi-a fost la început. Vremea trece repede, dacă vreţi să vă lăsaţi acum e momentul. Nu o să aveţi bani mai mulţi, dar o să vă puteţi cunoaşte propria persoană, sau mai bine zis Voinţa. Ce să spun că în plus eu nu mânânc nici carne, nici prăjeli, nici ouă nici produse semipreparate din magazin, nici dulciuri, doar fierturi şi salate, supe pe legume şi multă apă plată. Ei bine dar asta din cauză că e musai, deci mai este un aspect de luat în considerare: când e musai, cu plăcere.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment