Noua Kia CEED

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noua Kia CEED

Kia a perzentat astăzi două noi fotografii ale exteriorului celei de-a doua generaţii Cee'd. Modelul mărcii sud-coreene ăşi confirmă evoluţia stilistică accentuată.

Din fata si din lateral seamana cu Noula Astra care la randul lui seamana cu noul Focus.
    Din spate seamana cu Proceed.
    Opel Astra care la randul lui copiaza vechiul Ceed la interior.
    Cine sa ii mai inteleaga...

Overall mi se pare ca arata mult mai bine decat vechiul Ceed.
    Nu va legati de gemuletul lateral fata- e pus cu cap acolo pentru ca la vechiul Ceed/ Proceed ai un unghi mort acolo destul de mare.
    Attached Files
    Last edited by eugenmanea; 14 January 2012, 19:39.
    Saab 9-5 Aero

Grila dintre faruri e urata,in rest imi place.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

jantele mi se par foarte naspa sunt prea patrate in rest n-ai ce comenta
      MY CLA

Comment

frumoasa... intradevar grila aia putea fi mai estetica...
        My ride

Comment

Frumos cam seamana cu Astra..dar ma rog.
          sigpic

Comment

ce au jantele?! unde sunt "patrate"?! arata super masina bina ca sunt rotunde la logan

@Pacco: de ce nu seamana si cu focus?! in general toate hatchbackurile seamana intre ele. exact ca cele din clasa mica. cum sa le faca altfel?!
            Attached Files
            Last edited by B997NDL; 14 January 2012, 20:56.

Comment

e frumoasa masina...chiar are o linie foarte reusita
              Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

Chiar arata tare bine masina, imi place. Cu grila aia cine are idei poate face ceva tare frumos. Imi place grila pare mai suparata masina .
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Arata foarte foarte bine. Linii moderne si e foarte atractiva. Sunt curios la interior cum arata si un pret! Chiar ma gandeam cand vedeam Kia cine le cumpara ). Pe asta as cumparao si eu!

Comment

Masina arata bine. Sunt curios cum e interiorul.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Uite aici ceva simpatic.

Comment

Am vazut Elantra, la dealer, live. E si aia destul de interesanta.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

daca au facut ceva progrese la casetele de directie si suspensii, ceed devine un inamic destul de serios pt megane si astra. de comparatia cu logan n-are sens sa vorbim, loganul fiind in clasa inferioara. totusi, pt cine e tentat sa dea 3-4000 in plus pe un megane, sa se uite mai intai si la ceed...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Grila nici mie nu prea imi place...dar e noul logo impus de Peter Schreyer (designer sef Kia) pentru a impune o imagine de marca.Daca va uitati, grile asemanatoare sunt prezente si pe noul Rio, noua Sportage, Ceed FL.

Am mers si eu cu un Megane Coupe asta nou. Intr-adevar directia e mai exacta, si suspensiile mai putin zgomotoase (fata de Proceedul meu).
                            Dar motorul (cel de 110 cai 1.6) si sistemul audio erau praf.
                            Acum vin cu motor de 130 cai probabil ca astea sunt OK.
                            Saab 9-5 Aero

Comment

Originally posted by Seba View Post
                              daca au facut ceva progrese la casetele de directie si suspensii, ceed devine un inamic destul de serios pt megane si astra. de comparatia cu logan n-are sens sa vorbim, loganul fiind in clasa inferioara. totusi, pt cine e tentat sa dea 3-4000 in plus pe un megane, sa se uite mai intai si la ceed...
                              totusi cee'd fusese masina anului pe plan international. megane nu stiu sa fi fost ceva in afara de o dacia cu alte haine. cee'd are cinci stele NCAP. megane are probleme. nu iau in considerare megane rs sau alte avioana. vbesc de megane-ul normal care mi se pare destul de prost. si daca mai si costa 3-4 mii in plus fata de cee'd, nici nu mai vorbesc. n-as sta deloc pe ganduri si mi-as lua cee,d. parerea personala e ca renault nu stie sa faca masini sau mai bine zis "nu vrea". isi cam bat joc de clienti. stiu ca multi o sa se simta lezati dar asta e parerea mea. o sa auziti in curand si de fluence, diverse minusuri.
                              Last edited by B997NDL; 15 January 2012, 18:17.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google