If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kia a perzentat astăzi două noi fotografii ale exteriorului celei de-a doua generaţii Cee'd. Modelul mărcii sud-coreene ăşi confirmă evoluţia stilistică accentuată.
Din fata si din lateral seamana cu Noula Astra care la randul lui seamana cu noul Focus.
Din spate seamana cu Proceed.
Opel Astra care la randul lui copiaza vechiul Ceed la interior.
Cine sa ii mai inteleaga...
Overall mi se pare ca arata mult mai bine decat vechiul Ceed.
Nu va legati de gemuletul lateral fata- e pus cu cap acolo pentru ca la vechiul Ceed/ Proceed ai un unghi mort acolo destul de mare.
Arata foarte foarte bine. Linii moderne si e foarte atractiva. Sunt curios la interior cum arata si un pret! Chiar ma gandeam cand vedeam Kia cine le cumpara ). Pe asta as cumparao si eu!
daca au facut ceva progrese la casetele de directie si suspensii, ceed devine un inamic destul de serios pt megane si astra. de comparatia cu logan n-are sens sa vorbim, loganul fiind in clasa inferioara. totusi, pt cine e tentat sa dea 3-4000 in plus pe un megane, sa se uite mai intai si la ceed...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Grila nici mie nu prea imi place...dar e noul logo impus de Peter Schreyer (designer sef Kia) pentru a impune o imagine de marca.Daca va uitati, grile asemanatoare sunt prezente si pe noul Rio, noua Sportage, Ceed FL.
Am mers si eu cu un Megane Coupe asta nou. Intr-adevar directia e mai exacta, si suspensiile mai putin zgomotoase (fata de Proceedul meu).
Dar motorul (cel de 110 cai 1.6) si sistemul audio erau praf.
Acum vin cu motor de 130 cai probabil ca astea sunt OK.
daca au facut ceva progrese la casetele de directie si suspensii, ceed devine un inamic destul de serios pt megane si astra. de comparatia cu logan n-are sens sa vorbim, loganul fiind in clasa inferioara. totusi, pt cine e tentat sa dea 3-4000 in plus pe un megane, sa se uite mai intai si la ceed...
totusi cee'd fusese masina anului pe plan international. megane nu stiu sa fi fost ceva in afara de o dacia cu alte haine. cee'd are cinci stele NCAP. megane are probleme. nu iau in considerare megane rs sau alte avioana. vbesc de megane-ul normal care mi se pare destul de prost. si daca mai si costa 3-4 mii in plus fata de cee'd, nici nu mai vorbesc. n-as sta deloc pe ganduri si mi-as lua cee,d. parerea personala e ca renault nu stie sa faca masini sau mai bine zis "nu vrea". isi cam bat joc de clienti. stiu ca multi o sa se simta lezati dar asta e parerea mea. o sa auziti in curand si de fluence, diverse minusuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment