Noua Kia CEED

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si mie imi place masina este destul de reusita

Comment

copia a la astra
      Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
      Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
      Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Arata bine , mie imi place.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
          Grila dintre faruri e urata,in rest imi place.
          .
          La Daciile mai vechi aveam zambetul lui Iliescu, la Logan il avem pe a lui Basescu si la Sandero pe a lui Boc.
          Nu ai idee cat influenteaza starea de spirit pe care ti-o da masina din forma grilei .

Seba are dreptate cu afirmatiile lui.

PrEsTiGe - te rog sa dezvolti afirmatia '' jante patrate'' ca mintea mea s-a blocat

Nu va mai legati de grile si alte beculete cand noi conducem tot masina low low low cost.
          Asa si Loganul cand a aparut se vehiculau poze ca seamana cu VW Bora in anumite detalii.
          Last edited by cosmindan; 15 January 2012, 19:48.
          real power..... diesel power by

Comment

Aha,deci daca noi avem Logan low low low cost,asta arata ca nu avem drept la o parere.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu zice nimeni sa nu ai o parere, dar nu imi place grila dintre faruri este deja prea prea....(daca gaseai un surub sau capac la vedere mai ziceam)
              Cand ai cumparat Loganul nu ai vazut ce grila urata are si ca in spate se vede uarat carligul de remorcare, sau ca are un capac cat ala de la benzina care mascheaza acel carlig.
              Te-ai uitat la colturile unde este indoita tabla la capote ca vad ca ai PH 2 sa vezi cat de urat este ambutisata tabla?
              Bine ca nu va legati de linia de pe usi care ii da o linie de invidiat si atunci cand ii privesti profilul, sau eleronul de pe luneta

Noua Ceed este chiar frumoasa si nu am ce sa-i reprosez
              Last edited by cosmindan; 15 January 2012, 20:28.

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
                Nu zice nimeni sa nu ai o parere, dar nu imi place grila dintre faruri este deja prea prea....
                Cand ai cumparat Loganul nu ai vazut ce grila urata are...

Uite de asta nu mi-as lua noul Kia Ceed,grila aia imi sta in gat... In schimb,la Logan Ph2 ceea ce nu mi-a placut la grila a fost faptul ca nu era vopsita in culoarea caroseriei nici la varianta Prestige,ceea ce am "corectat" ulterior.

Comment

deja suna a "struguri acri"
                  @ D-FENS. acum seruos, arata-mi si mie o masina stock la care grila e vopsita in culoarea masinii. nu stiu de ce vi se pare asa cool.
                  Last edited by B997NDL; 15 January 2012, 21:11.

Comment

Crezi?In 2008 puteam sa-mi iau Ceed,dar am optat pt Logan Prestige(mai avusesem si inainte Logan)pt ca este mai spatios.Ma cunosti ca sa afirmi rasuflata expresie cu strugurii?

Comment

nu te cunosc dar daca avut logan si ai mai vrut unul in detrimentul unei kia cee'd ...ce pot sa mai spun ca sa sune bine?! daca era dupa spatiu piteai sa iei mcv sau autobuz

Comment

B997NDL nu este cazul sa deviem de la subiect ca suparam moderatorii.Si eu am mancarime la degete dar ma abtin

Am inteles ca pentru moment punctele slabe la noua Ceed sunt jantele care sunt citez ''patrate'' si grila arata mai ceva ca necuratul.
                        Alte puncte negative?

Eu zic ca masina este ok estetic, deoarece nu am mers cu ea ca sa realizez/constat alte neclaritati.
                        Last edited by cosmindan; 15 January 2012, 21:46.

Comment

si mie-mi place si nu ajungi masina anului(2009 sai 2010?!) asa pe nimic. si nici 5 stele ncap nu se iau asa usor

offtopic
                          apropo de jante, am citit aici pe forum (nu post sa confirm 100%) ca in franta ar fi fost rechemate loganurile cu jante de aliaj, pt ca din cauza lor picasera testul elanului. cica in curbe stranse si la viteza (manevre de evitare) se dejantau anvelopele, pierzand brusc presiunea ceea ce ducea la rasturnare.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                            Crezi?In 2008 puteam sa-mi iau Ceed,dar am optat pt Logan Prestige(mai avusesem si inainte Logan)pt ca este mai spatios.Ma cunosti ca sa afirmi rasuflata expresie cu strugurii?
                            Defineste putin cuvantul spatiu. Cred ca te referi la portbagaj, pentru ca in interior Ceed chiar si Proceed e mai spatios decat Loganul.
                            Si daca vroiai si portbagaj mare puteai sa iti iei Ceed SW

Numai ca e o diferenta la pret fata de Logan..la SW cred ca de vreo 4,000 EUR fata de Prestige.

Referitor la Euroncap - si Megane are 5 stele cu punctaj mai bun decat al Ceed ului.
                            Un lucru e clar Ceed mai bun decat Megane 2; Megane 3 mai bun decat actualul Ceed. Sa vedem cum va fi viitorul Ceed.
                            Si tot referitor la Euroncap...stau si ma intreb cum naibilor galbejitii astia iau 5 stele pe banda (inclusiv la Rio, doar la Picanto au 4), iar frantujii de la Renault recunoscuti in materie de siguranta..o zbarcesc si iau 3 stele cu Dusterul..Eu cred ca sunt si niste interese la mijloc sa nu se duca prea sus modelul romanesc.
                            Cat ii costa in plus sa puna airbaguri cortina? 250 EUR pe masina??!!

Referitor la preturile noului Ceed- eu sunt sigur ca vor pastra cam aceleasi preturi ca si la Rio sau Sportage.(mai sus dau de masini mult prea consacrate gen Focus sau Golf)
                            Saab 9-5 Aero

Comment

Coreenii au inceput sa faca MASINI, asta e clar!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by eugenmanea View Post
                                Defineste putin cuvantul spatiu. Cred ca te referi la portbagaj, pentru ca in interior Ceed chiar si Proceed e mai spatios decat Loganul.
                                Si daca vroiai si portbagaj mare puteai sa iti iei Ceed SW

Numai ca e o diferenta la pret fata de Logan..la SW cred ca de vreo 4,000 EUR fata de Prestige.

Referitor la Euroncap - si Megane are 5 stele cu punctaj mai bun decat al Ceed ului.
                                Un lucru e clar Ceed mai bun decat Megane 2; Megane 3 mai bun decat actualul Ceed. Sa vedem cum va fi viitorul Ceed.
                                Si tot referitor la Euroncap...stau si ma intreb cum naibilor galbejitii astia iau 5 stele pe banda (inclusiv la Rio, doar la Picanto au 4), iar frantujii de la Renault recunoscuti in materie de siguranta..o zbarcesc si iau 3 stele cu Dusterul..Eu cred ca sunt si niste interese la mijloc sa nu se duca prea sus modelul romanesc.
                                Cat ii costa in plus sa puna airbaguri cortina? 250 EUR pe masina??!!

Referitor la preturile noului Ceed- eu sunt sigur ca vor pastra cam aceleasi preturi ca si la Rio sau Sportage.(mai sus dau de masini mult prea consacrate gen Focus sau Golf)
                                daca au scos ei elementele decorative de pe portbagaj si nu vopsesc bara la cele baza (logan) ce pretentii sa mai ai de la renault?! cata vopsea intra la o bara?! sunt niste jegosi. si intreaba-te ce tabla au... de unde vrei peste 3 stele? era pe aici un user care o avea de 3 luni si au inceput sa transpara pete de rugina de sub vopsea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google