Dacia Dokker

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Dokker

se pare ca dupa lodgy vom avea inca un fratior
    Lansarea monovolumului Lodgy nu este singura premieră a celor de la Dacia în 2012. Toamna anului în curs va aduce cu sine lansarea unui aşa-numit

Toutes les photos Dacia : Découvrez les nouveautés, essais et comparatifs vidéo de la marque ainsi que des galeries photos sélectionnées par la rédaction de l'Automobile Magazine - page n°1
    sigpic

am gasit si cateva poze "spion"
    Attached Files
    sigpic

Comment

Hidoasa mai e cu prelata asta nu ca ar arata mai bine in realitate! Dar de inlocuitorul loganului ce se aude?

Comment

deocamdata nu am gasit nimic, mai cautam poate gasim ceva concret, ca asa de presupuneri e plin netul!
        sigpic

Comment

nu va suparati ca va intreb dar de unde stiti ca ar fi dacie?

Comment

Automobile Dacia va lansa Lodgy in Romania (se va fabrica in Maroc) in luna iunie, iar modelul furgon, dupa vacanta de vara, conform directorului comercial al companiei, Thomas Dubruel.Sa fie asta modelul care va apare din vara?
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

CE ŞTIM PÂNĂ ACUM DESPRE DACIA DOKKER?

Deocamdată, Dacia a păstrat extrem de bine secretul care planează asupra acestui model. Ce ştim în acest moment este faptul că Logan Van va deveni brusc un model inutil în gamă, că va fi construit cel mai probabil pe baza lui Kangoo şi că va apărea pe piaţă în toamna acestui an. Mai ştim că versiunea utilitară (furgoneta) Dacia Dokker va fi lansată la Salonul de la Paris, în toamna acestui an. Cel mai probabil, versiunea de persoane vine tot acolo.
              ps: sursa automarket.ro
              sigpic

Comment

nou! vechiul kangoo, acum, sub sigla dacia!
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

seba, cam ai dreptate.
                  eu cred ca o sa fie o corcitura de kangoo-sandero

Comment

pai asa s.a intamplat mereu, "maria" care pentru ei e imbatranita, ne.o vinde noua, binenteles, cu alta palarie!
                    sigpic

Comment

nu e frarior ca nu stiu daca se va fabrica la dacia mioveni.cred ca se fabrica tot in maroc la fel k lodgy

Comment

pai ei au anuntat din toamna anului trecut ca va aparea aceasta masina in 2012 la sfarsit dar ziceau ca se va numi POPSTER...acum ramane sa vedem ce iese
                        Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

si duster-ul la inceput ziceau astia ca o sa se numeasca kanjara da a iesit duster
                          I changed her oil , she changed my life
                          sigpic

Comment

urata masina parca-i facuta cu toporul , abia a aparut lodgy si alta

Comment

Originally posted by biancamarius5 View Post
                              nu e frarior ca nu stiu daca se va fabrica la dacia mioveni.cred ca se fabrica tot in maroc la fel k lodgy
                              Deja s-au facut aproape 100 de lodgy-uri la Mioveni. Si sigur sunt detui pe forum care lucreaza acolo si pot sa confirme.
                              Legat de Duster, probabil au vrut sa re-aduca la viata vechea Dacia Duster

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google