Originally posted by ionut.stavar
View Post
Obisnuinta Naturii Umane Vs. Dumnezeu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu sunt corect cu mine si cu ceilalti,nu imi fur singur caciula,ajut daca pot fara sa astept ceva in schimb,nu arunc gunoaie pe strada,iau gunoiul altuia daca il arunca pe jos si il pun in cos poate trezesc ceva in el si am lucrat din prima zi de cand am terminat liceul,nu am asteptat pomana de la somaj."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Si noi facem asta, cel putin eu! Dar crezi ca e de ajuns? Crezi ca sunt multi care fac asta? Oare conteaza asta asa mult....cand vrei sa iti deschizi o taraba in piata sa vinzi cartofi nu poti de anumiti indivizi, nu intru in detalii, vrei sa lucrezi in politie, nu poti....vrei la metrou, tarom, RATB- un amarat de sofer...NU POTI! Spaga, pile, etc. Vrei sa activezi ca medic intr-un spital din Bucuresti dupa ce ai facut zeci de ani de scoala? Ok, 25 de mii de euro mita, asta in cazul in care ai o pila care te pune in relatie cu cine trebuie....mai vrei? Ca pot Ce vrei sa fac eu aici? Ca vreau sa stau in tara mea...dar daca ea ma da afara eu plec
Comment
-
........am lucrat din prima zi de cand am terminat liceul,nu am asteptat pomana de la somaj
Bravo tie, stiu ca in Slobozia e destul de greu de gasit un loc de munca.
Spune-mi daca tu consideri normal, ca dupa cativa ani de la aderarea la UE, primaria Slobozia n-a accesat fonduri nerambursabile pentru o statie de epurare functionala.
Spune-mi daca e normal ca in secolul asta, apa de la robinet din Slobozia sa fie NEPOTABILA.
Mai sunt romanii DESTEPTI?
Comment
-
Nu ma duc la biserica
Dumnezeu e cu tine oriunde ai fi daca alegi sa crezi in el sau nu
Si nu lucrez in Slobozia domnule mr.K
25000 euro pila.Dar de flagrant nu ati auzit?DNA-ul pentru ce a fost infiintat?"light up the darkness" Bob Marley
Comment
Comment