Obisnuinta Naturii Umane Vs. Dumnezeu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tot asa cum e prostie sa crezi ca parlamentarii ar vota vreodata un autogenocid in randurile lor.
    Eu unul m-am saturat de cat mi-a oferit Base, am deja plina camara, pentru vremuri grele.
    Sigur are si el are plin frigideru', numai de la cat i-am trimis eu.

De la Crin nu mai doresc nimic.

PS: sper ca Nuti, acest Kill Bill al politicii romanesti , sa ajunga sa isi cumpere posete si pantofi din magazinele chinezesti.
    Last edited by mr.K; 20 June 2012, 10:58.

Comment

• Lasati ca iese Dan Diaconescu presedinte si ne da 20.000 euro .Ma intreb oare cine o mai candida?Vadim mai incearca?Nea jiji?
      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Poate sa candideze oricine, cetatenii vor primi cate o tura de mariri taxe, ca-s vremuri grele si trebuie sa fim solidari cu Europa in procesul de salvare al Greciei.

Comment

• Noroc cu dottore Tonta....salveaza PSD tara de resurse, bani, etc! Strang ei tot, IAR!!!!

Comment

• Lasa, ca si Boc e doctor si profesor in drept constitutional. Ghici cate ordonante NECONSTITUTIONALE a semnat cat a fost prim ministru.
            N-as vrea sa-l am profesor pe asta care preda ceva ce NU PRICEPE.

99% din tezele de doctorat din Romania sunt plagiat, cartile se fac din carti spunea un profesor de-al meu de la facultate.

Doctoratul in Romania e vax albina, fata de ce e in USA.
            Pariu ca Ponta nici macar nu si-a scris el lucrarea aia, ca era prea ocupat sa ajunga ca Titulescu.

Comment

• Parca il si vad pe Diaconescu dand mana cu Obama la nu stiu ce summit.Otv-ul sa fie televiziunea natiunii si inclus in sistemul de invatamant.

Vorba lu' nu stiu cine:patru ani trec repede si capu' sus, poate fi mai rau,ne puteam naste in Coreea de Nord.

Am si eu o intrebare.Cine se duce pana la urma la Bruxelles,Ponta sau Base?Deja s-a anuntat cine se duce si Base nu e invitat dar tot el trebuie sa semneze
              Last edited by john Q; 20 June 2012, 16:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sunteti offtopic
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu vreau sa va multumesc ca dezbateti subiecte "politice" pe acest thread, pe care eu il doream dedicat relatiei om-Dumnezeu. Oricum - de la politica nu stiu daca mai are cineva vreo asteptare... Vad insa ca unii nici de la Dumnezeu si nici de la credinta vie, traita, nu au vreo asteptare sau vreo simtire.

Dincolo de flecareala, in fata lui Dumnezeu suntem cu totii niste milogi... ii cerem mila, in momentele dificile ale vietii, iar cand ne merge bine il uitam. Sau cand "nu ne iese" treaba cum am vrea noi, eventual il certam pe Dumnezeu, "ca de ce nu s-a rezolvat" cum ne era noua bine... Astia suntem, si nici unul nu e mai "grozav"... (ma includ aici si pe mine, sper ca s-a inteles)

Comment

• Cineva spunea ca "Pereti spitalelor au auzit mai multe rugaciuni din suflet decat bisericile!". "Cearta" cu Dumnezeu este o importanta supapa de refulare, mai ales in cazul situatiilor ireversibile sau a bolnavilor incurabili. Plansul celui flamand sau bolnav pare "flecareala" pentru cel satul si sanatos, eu cred ca este bine sa ceri explicatii, uneori chiar si de la propria constiinta.

Comment

• Intrebare.Daca iti tragi un glont in gat o faci pentru ca ai demnitate sau doar esti las?Umilinta daca este a celor drepti in fata lui Dumnezeu nu ar trebui sa o acceptam?

Comment

• sunt unii oameni care au impresia ca nimic si nimeni nu-i poate darma, cand te vezi incoltit mai ales ca el pana acum a crezut ca i se va da cu suspendare sa vazut cu 2 ani de condamnare la cuprins panica, dar atunci cand au furat milioane de euro nu si-au mai tras gloante in gat si nu au mai avut constiinta, rusine pentru ca este fetita, asuma-ti frate greselile, dar sincer si eu as sta vreo 8-9 luni la parnaie dar cu vreo 30 de mil de euro in banca

Comment

• cand iti tragi un glonte (mai nou, chiar trei gloante) in gat, cu un pistol de jucarie, in conditiile in care aveai si ag-3 in casa, deci puteai, daca vroiai cu adevarat, sa-ti lasi creierii din pantelimon pana in micro20 in galati, in salvare nu iti da nimeni primul ajutor calumea, doar ai gatul infasat cu un fular, in conditiile in care doctorii zic ca glontele a trecut prin gat si trebuie sa stai la terapie intensiva si ceri instant gratierea din cauza ranirii, nu mai esti nici barbat nici fetita. esti un gunoi care si-a facut o inscenare ordinara si pe care ai jucat-o prost, ca o curva imbracata in mireasa virgina. si de fpat meritai sa fi ratat inscenarea, sa-ti fi footoot un glonte ral in cap si sa te fi luat dracu'. asta spus sincer, din suflet, fara mila pt gunoaie. dar cum traim intr-o tara de lenesi si semiretardati, cu lideri hoti si slugi la straini, e normal sa ne para rau de el, saracul, ca a avut o cadere psihica...vai era sa moara. eu raman la parerea ca daca intr-adevar a vrut sa se omoare, e pacat c-a ratat si nici macar inceasul al 13-lea n-a demonstrat ca e barbat, nu i-a iesit decat tot un gest de poponaut.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu sunt un mare fan al lui Nastase dar fii serios,cred ca glumesti.

Comment

• nu glumesc. al circul ieftin pe care l-a pus in scena mi-ar fi placut sa fi ratat inscenarea
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                                Cineva spunea ca "Pereti spitalelor au auzit mai multe rugaciuni din suflet decat bisericile!". "Cearta" cu Dumnezeu este o importanta supapa de refulare, mai ales in cazul situatiilor ireversibile sau a bolnavilor incurabili. Plansul celui flamand sau bolnav pare "flecareala" pentru cel satul si sanatos, eu cred ca este bine sa ceri explicatii, uneori chiar si de la propria constiinta.

Vasile, in sfarsit vad din partea ta o postare on-topic si foarte Ok.

Pentru restul care dezbateti "subiectul zilei" aici, va rog sa va opriti. (mai ales ca ne bazam pe ceea ce a fost prezentat si comentat in diverse feluri la diferite posturi TV - fara a avea elementele clare - ce a fost, cum a fost, etc)

Din decembrie 1989 - cand ne-a fost "livrata" o "revolutie" in direct - ceea ce se prezinta la TV poate avea intre 0 si 100% legatura cu realitatea, dar in prea multe cazuri procentul e pe la 20 - 60%... Nu spun ca acum a fost, sau n-a fost --- ceea ce ma deranjeaza foarte tare este manipularea emotionala abjecta, in care fiecare grup de interese incearca sa atraga populatia de partea ei, generand dihonie, dezbinare, ura...

Drama unui om este strict personala... iar cei care mizeaza in mod cinic pe o lupta de imagine si inducerea manipularii emotionale in populatie, dihonia si ura - indiferent de tabara in care se afla - vor plati intr-un fel sau altul la un moment dat.

#######################

In privinta unei teme de discutie on-topic - o mare problema a societatii in care traim (ma refer in general la societatea romaneasca, dar problema e valabila in general) - este asa-zisa libertate

Atunci cand "libertate" inseamna ca omul sa aiba libertatea sa fure, sa minta, sa isi prejudicieze in diferite moduri aproapele pentru diverse agoniseli si orgolii - inseamna sa traim intr-o societate cu mari probleme, pe care si noi le traim din plin.

Oare de ce se bate atata toba pe aceasta "valoare" - libertate... iar despre orice alta valoare sau virtute nu mai auzim nimic?

In domeniul profesional de exemplu, vedem ca pe ultimele locuri sunt profesionalismul, pregatirea, cunostintele si experienta... Primele locuri fiind "ocupate" de zambetul fals si teatrul ("atitudinea pozitiva" si "abilitatile de comunicare"), tupeul, iesitul in fata, pupincurismul si datul din coate. "Libertatea" de a te sui obraznic cu bocancii pe cel de langa tine, ca sa-ti fie bine si sa avansezi rapid - nu poate fi un model social sanatos... din pacate este din ce in ce mai des intalnit si este cel care ne sufoca ca indivizi dar si ca popor.
                                Last edited by ion_R5; 22 June 2012, 22:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google