Laptop Fierbinte!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laptop Fierbinte!

Buna am un Acer Aspire 7735Z luat de nou acum 3 ani. In ulitmele 2 zile am observat ca se incalzeste parca mai mult ca de obicei iar acum parca simt si un miros ciudat din el! Am instalat programul Everest pentru a vedea ce temperaturi are mentionez ca temperaturile sunt cu masuta de racire sub el si sarcina ce sa zic merge mes-ul cu web si forumul nici macar muzica nu ascult! Nu stiu ce temperaturi avea inainte pentru ca nu m-a interesat. Voua vi se pare normale sau trebuie sa il duc la un service si cam ce ar putea avea??
    Attached Files

Trebuie curatat de praf. Foloseste un cooler pad. Risti sa-ti topesti vreun chip si nu prea il mai faci cum a fost.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

L-ai curatat vreodata de praf?De 3 ani de zile probabil s-a adunat ceva praf,si nu mai raceste cum trebuie.Asta e principalul motiv ,iar din cauza ca nu face racirea cum trebuie se misca si greu laptop-ul.
      sigpic

Comment

@Darksid3 Folosesc cooler pad-ul si totusi mi se par mari temperaturile! Nici nu vreau sa ma gandesc daca ma joc la ce temperatura ajunge!

@Pacco Nu a fost curatat niciodata si intr-adevar se misca si foarte greu!

Comment

Desfacut, curatat de praf, suflat, verificat coolere. Sa nu-l folosesti in pat sau pe suprafete ce blocheaza caile de ventilatie.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in primul rand Voua vi se par(e) normale
            si in al2-lea rand nu prea este normal...ar trebui sa verifici coolerul sa cu cumva sa se fi ars...

Comment

Daca tot o sa il duc la curatat sa ii schimb coolerele totusi au 3 ani vechime si ma gandesc ca sunt obosite si ele?

Comment

daca functioneaza nu are rost...
                MY CLA

Comment

Se strange praf intre cooler si radiatorul de pe CPU+chipset. Se formeaza o pasla acolo care nu mai da voie aerului sa circule.
                  Desfa-l si curata-l, ca nu e complicat.
                  In principiu ar trebui sa se opreasca singur daca temperatura depaseste limitele normale.
                  GL-22-TOF

Comment

Si daca tot il desfaci schimba si pasta termoconductoare de pe procesor si de pe video, ca cea din fabrica e proasta.
                    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

temperaturile normale ar fi undeva pe la 40-50 grade ce ai tu acolo se numeste deja incingere, curata urgent de praf si vezi daca iti face tot asa inseamna ca ai ceva probleme
                      sigpic

Comment

Cum s-a zis si mai sus, trebuie curatat de praf si schimbata pasta termoconductoare, coolerele nu ai de ce sa le schimbi, pt ca alea nu obosesc
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Multumesc de sfaturi! O sa imi i-au pasta pe luni si o sa il desfac sa il curat. Sincer am vrut sa il duc la ceva "meserias" dar prefer sa ma ocup eu cu mana mea decat sa am ceva surprize ulterior!

Comment

mai bine curatal de praf cat mai repede eventual azi daca ai posibilitate si il mai desfaci odata luni ca sa ii schimbi pasta..nu mai sta asa cu el ca il bulesti..eu in locul tau in momentul asta m'as apuca sa il desfac sa il curat de praf..
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

Acum m-am apucat sa il desfac sunt cu surubelnita in el sper sa nu nelamuriri daca am revin cu poze si intrebari!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google