hai baietiiiii...acum e momentul...locurile 2/3 sunt aproape egale ca numar de voturi...0.6 euro e un nimic...haideti sa facem asta pentru deminatea acestui grup din care facem parte! ne lasam la santos si 4 ciuning? daca ar vota aproape fiecare mebru o singura data ar fi gata concursul...nu ar avea sanse!!! sa auzim la radio de LOGAN CLUB si sa fiti cat mai numerosi la finala! bafta!
Un Mic Ajutor Din Partea Dumneavoastra
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PrEsTiGe View Posthai baietiiiii...acum e momentul...locurile 2/3 sunt aproape egale ca numar de voturi...0.6 euro e un nimic...haideti sa facem asta pentru deminatea acestui grup din care facem parte! ne lasam la santos si 4 ciuning? daca ar vota aproape fiecare mebru o singura data ar fi gata concursul...nu ar avea sanse!!! sa auzim la radio de LOGAN CLUB si sa fiti cat mai numerosi la finala! bafta!
LOGAN CLUB BUCURESTI!o mica rectificare, LOGAN CLUB ROMANIA SI MAPAMONDUL! SA FIE LOGAN!Last edited by ghiaurul; 21 June 2012, 17:04.
Comment
-
Haideti cu voturile, Scz Fane insa aici nu este vorba 100% numai despre fanica. Trebuie sa demonstram ca suntem cel mai mare Club auto din ROMANIA.
La finalul concursului toata tara trebuie sa stie ca Fanica a castigat datorita celui mai mare si mai unit club auto din ROMANIA si anume LOGAN CLUB
Eu am o nelamurire, eu am votat dupa abonament si mi-a luat doar 5 centi de ce?
Comment
-
Parca era 6 centiin fine e mai ok cu 5 centi
Hai ceva am facut azi pentru tine 2 colegi au postat anunt pe facebook pentru a obtine ceva voturi
Comment
-
de cate ori se poate vota?o singura data sau de mai multe ori?ca eu deja ti'am dat votul de acum 2 zile
Edit: este postat si pe pagina oficiala fb logan club ploiestiLast edited by faraonw; 21 June 2012, 20:23.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postde cate ori se poate vota?o singura data sau de mai multe ori?
@CLK
Oricum ti-am mai facut rost de un vot, maine incerc sa mobilizeze niste colegi.
Hai baieti; se poateLast edited by IancuMIC; 21 June 2012, 21:00.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment