Filmare joc echipa IronSky ,fermele ghencea.
Airsoft
Collapse
X
-
Şi eu joc cu iron sky de vreo lună, ieri nu am apucat să vin. Coincidenţă pt că m-am apucat de joc fără nicio legătură cu acest topic.
Îmi place mult sa joc, mai ales că depui şi efort, deci e bine şi pt sănătate. Plus de asta faţă de alte hobby-uri pot spune că e destul de ieftin în ideea că şi cu o sumă de bani mai modestă te distrezi la fel de bine, la alte hobby-uri ajungi la concluzia că dacă nu pompezi bani mulţi nu prea ai satisfacţii, pe când la airsoft poţi lua o replică de 475 de lei cum am făcut eu, am primit la ea şi o pungă de 5000 de bile şi o pereche de ochelari, şi trag binemersi cam la fel de bine ca alte replici mult mai scumpe, diferenţa e că a mea e făcută din aliaj de zinc şi lemnul e imitaţie din plastic, dar pe teren astea-s doar detalii, bila se duce cam la fel, dacă nu chiar la fel... O pungă cu bile cu 4000 de bucăţi e vreo 35 de lei, eu am tras cam 600-1000 bile la fiecare joc, o uniformă camuflaj flectarn am dat pe ea vreo 60 şi ceva de lei şi e super ok. Şi aşa mai departe.
Comment
Comment