Ia priviti ce masinuta draguta am vaZut eu ieri seara.
Renault Electric - 2 Locuri
Collapse
X
-
Comment
-
misto masinuta
am gasit si eu ceva:
Renault Twizy
Cea mai ieftina masina electrica
Nu va fi disponibila in Romania
Comment
-
Pe la baietii astia merg multe scutere si mini moke-uri, pe langa tone de Ferrari, Bentley si toate supercar-urile cu putinta.
Apropo de masini mici, am vazut un fiat 500 abarth, insa prima generatie. Este genial.
De asemenea, merg foarte multe masini electrice, avand statii de alimentare mai peste tot, inclusiv in parcari. In plus, esti avantajat daca ai masina electrica platind mai putin pe parcare, taxa pt auto normal fiind de 3 euro / ora, pe cand la electric 0.5 euro ora, iar la scuter / motocicleta unu.5 euro / zi Haios, nu?
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostWow!!! Mi-as dori asa ceva pentru oras, dar nu electric (n-am priza la scara), un motor de vreo 500cmc ar fi ideal pe jucaria asta. Periculos este si mersul pe jos, exista statistici...
Comment
-
Interesanta ca si concept, doar ca nu are aspect practic, daca vrei sa duci mai mult decat geanta de la laptop, si pana si pe aia trebuie sa o tina in brate persoana din spate.
Deci mergi la birou si inapoi. Sau te duci singur la supermarket, sa ai loc sa pui pe scaunul din spate un bax de apa si 3 doze de bere.
Cea mai ieftina masina electrica: Renault Twizy - 6.900 euro-ieftina intr-adevar pentru o masina electrica, nu ca si mijoc de transport. Cei care vor altceva decat o masina, la 6900 euro isi pot cumpara o motocicleta super.
La mine in oras apar tot mai multe Aixam-uri, cu motor de pana in 500 cc.
Smartul e prea scump pentru ce face.Attached FilesLast edited by mr.K; 28 June 2012, 14:33.
Comment
-
Bicicleta nu-i o alegere buna, vara ajungi leoarca de transpiratie, primavara si toamna poti avea "noroc" de o ploaie de o saptamana, iarna n-ai ce face cu bicicleta, in toate cazurile ai merge cu cu ceata de caini dupa tine.
In orasele mari si civilizate se circula cu transportul in comun. Care si ala e civilizat, culmea, mama lui de transport in comun.
Comment
Comment