Renault Electric - 2 Locuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Toate pleaca de la cei 7 ani de acasa, vorba lui Vitriol, facuti cu suspendare.
    Ma intreb de olandezi, cum mama naibii fac aia de circula cu bicicleta ? Aaaa, sunt civilizati.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Si In Finlanda se circula mult cu bicicleta.
      Vinerea trecuta in Iasi au fost 39 de grade, puteai sa ma bati cu sapca uda, dar eu cu bicicleta nu aveam chef sa merg.

Masinutele electrice sunt convenabile in orasele unde parcarea a naibii de scumpa, cum zicea Cezar. Sau in Londra, unde sunt scutite pana si de taxa de tranzit prin centru.

In rest, mie personal mi se par o ciudatenie care probabil ca va reprezenta viitorul. Dar nu un viitor stralucit in transport, ci unul chinuit. Ce naiba sa fac cu trascarabeta aia, nici loc sa-mi intind oasele nu am, trebuie sa opresc si sa ma dau jos pentru asta.

Comment

In Olanda ai pe unde sa mergi cu bicicleta. in Romania nu prea. Risti sa dea troleul peste tine ca nu ai loc pe pista, fiind ocupata de mertzane parcate Care sta prin zona Kiseleff si lucreaza in Piata Victorie, poate sa foloseasca bicicleta, dar cine locuieste intr-un cartier muncitoresc, e senzatie mare, ti-o spun din experienta cand m-a pus dracu sa iau bicicleta din Titan (de unde o cumparasem), pana pe Ion Mihalache. Daca mai incercam de cateva ori, fortam mana destinului.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cred ca e vorba si de obisnuinta. Ca daca n-ai cu ce altceva sa circuli, ca daca ai piste de biciclete ca in palma si daca toti soferii iti acorda prioritate de te unge la suflet, iti va pica mai usor. Mai ales o bicicleta olandeza de multe multe kg greutate, te ajuta la mers al naibii de mult.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Baieti...priviti AICI ce se poate face cu un Twizy

4 tuning in locul stelutelor

Ce spuneti ?
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Ca nu se vede, aia zicem.
              NU-ti da voie script-ul sa pui linkul ala, pune-l cu spatii, ca intelegem noi.

Comment

http :// www .4 tuning .ro/funny/curiozitatea-zilei-poti-face-drifturi-cu-un-renault-electric-de-numai-17-cai-14526.html

acum ? :d
                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Cand apare pagina cu mesajul "ne pare rau, pagina bla bla bla", apasati "Cautare Google" in mijlocul paginii.
                  Face unul un fel de drift-uri cu Twizy sau cum naiba se cheama jucaria aia.

Comment

Aia e o pista speciala, altfel nu cred ca-l putea da de-a latul.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google