Am un cd player blaupunkt ca acesta si la un cd zgariat , da eroare si trece pe radio. Pe cele noi se aude fara probleme, dar cele zgariate nu, iar de proba am pus toate cd`urile care nu merg la mine pe un pioneer si merg fara probleme. Intrebarea mea este, se poate curata cd playerul ? daca da , cum ? l-as desface dar mi-e ca-l stric mai tare..
Probleme Cd Player
Collapse
X
-
Originally posted by Tudor View PostAm un cd player blaupunkt ca acesta si la un cd zgariat , da eroare si trece pe radio. Pe cele noi se aude fara probleme, dar cele zgariate nu, iar de proba am pus toate cd`urile care nu merg la mine pe un pioneer si merg fara probleme. Intrebarea mea este, se poate curata cd playerul ? daca da , cum ? l-as desface dar mi-e ca-l stric mai tare..
Comment
-
@romeo, nimeni, dar ma gandeam ca are o lentila cum aveau cd rom-urile si poate trebuie curatata..altceva nu`mi vine in minte..
@daniel, deci n-am ce sa-i fac? acu am facut un cd, nou nout si merge ok, doar ca are unele momente(cam dese) cand se intrerupe pentru o fractiune de secunda" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
se poate curata... cu un betisor de urechi se da pe lentila de cateva ori(se poate si sufla putin ca sa se abureasca-exact ca la ochelari). am curatat eu si dupa mergea ceas. lentila daca e de culoare albastru cand te uiti in ea e inca buna.
Comment
-
Comment