cadou de viata lunga
Noul Mercedes A-Klasse Va Primi Motorul Renault 1.5 DCi
Collapse
X
-
Originally posted by darksid3 View PostCand o sa apara 1.5 Dci RENO de la clasa C in sus, promit sa ma "travestesc" in tractorist convins
Last edited by IancuMIC; 7 July 2013, 14:56.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pai unde scrie ca Mercedes echipeaza masinile de la clasa C in sus cu motorul Renault?! Si nu inteleg de unde atata fericire, considera cineva ca Romania are vreo implicare sau merit?
p.s. Asta e inca o dovada ca Mercedes este in alta cand vine vorba de comparatia cu BMW. Astept si motorul de TV/Rocar pe Sprinter
Sent from my GT-I9100 using Forum RunnerLast edited by PCH; 7 July 2013, 15:36.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostChiar te tii de promisiune?
http://www.ziarulevenimentul.ro/stir...an--94859.htmlIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
In articolul din ziarulevenimentul scrie asa: " Interesant este faptul că, în timp ce Mercedes va adopta acest motor de 1.5 litri de la Renault, gigantul cu rombul ca siglă va trece la un mai performant 1.6, care deja şi-a făcut debutul şi a fost extrem de apreciat, considerat totodată şi mult mai performant decât predecesorul său. Această motorizare este în plan să fie achiziţionată însă de Mercedes pentru modelele C-Class, care urmează să fie lansate pe piaţă cel mai devreme în 2015." Deci o sa fie si pe c-class.
Ca un mic off topic, eu zic ca noul a-class ii demn de numele mercedes.
Comment
-
gigantul cu rombul ca siglă
Gigant in comparatie cu cine, cu Dacia poate.
Ca in comparatie cu Mercedes nu are cum, grupul Daimler Chrysler e GIGANTIC la propriu.
Cat despre 1.5 dci pe C Klasse, nu stiu ce sa spun. Cea mai mica motorizare de pe C Klasse e acum 2143 cc pe 180CDI Blue Efficiency.
Rasnita de 1.5dci o stim cu totii, poate sa-i puna Mercedes mama electronicii pe ea si alte acareturi, ca tot rasnita ramane.
Probabil ca nu o sa cumpere mai nimeni motorizarea aia si gata, la Mercedes lumea se duce cu plasa de bani, nu sa faca rate ca la Logan pe 1.2 16V.
Comment
-
" Interesant este faptul că, în timp ce Mercedes va adopta acest motor de 1.5 litri de la Renault, gigantul cu rombul ca siglă va trece la un mai performant 1.6
Tavi, 1.5 dci=rasnita. De 1.6dci nu pot spune nimic, ca nu stiu.
Comment
-
1,6 dci e bun dar asta de 1,5 dci e cam praf.faza cu imperecherea mertului cu reno nu prea da bine la imagine.de ce as cumpara un Mercedes-Renault la o gasca de bani ?mai bine cumpar un Renault la trei sferturi de pret.eu nu am inteles de ce astia de la Mercedes nu folosesc motoare CRDI.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Articolele alea sunt fortate (pentru ca sunt scrise de niste oligofreni): Faptul ca Mercedes ia de la Renault, blocul motor si pistoanele, nu inseamna ca motorul e Renault. E ca si cum ai lua talpi de pluta de la Clujeana, ca sa faci papuci Versace, pentru ca e mai ieftin sa cumperi talpile din pluta, gata facute, decat sa cauti mana de lucru ieftina, locatie, sa dezvolti o noua linie de productie, etc.
Sa zica Merci, Renault, ca vand direct componente fara sa mai faca pseudomasini.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment