Noul Mercedes A-Klasse Va Primi Motorul Renault 1.5 DCi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cadou de viata lunga
    internal combustionizer

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
      Cand o sa apara 1.5 Dci RENO de la clasa C in sus, promit sa ma "travestesc" in tractorist convins
      Chiar te tii de promisiune?

Last edited by IancuMIC; 7 July 2013, 14:56.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Pai unde scrie ca Mercedes echipeaza masinile de la clasa C in sus cu motorul Renault?! Si nu inteleg de unde atata fericire, considera cineva ca Romania are vreo implicare sau merit?

p.s. Asta e inca o dovada ca Mercedes este in alta cand vine vorba de comparatia cu BMW. Astept si motorul de TV/Rocar pe Sprinter

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
        Last edited by PCH; 7 July 2013, 15:36.

Comment

Daca e blocul motor si pistoanele, se numeste ca e "motor Dacia Renault"? Motiv de propaganda ieftina si fara pic de cultura auto. Stai sa vedem daca scrie Renault cand ridici capota de Mertzan, stai sa vedem ce turbina ii pune, ce sistem de injectie, ce soft, etc, apoi discutam despre "motoare Dacia pe Mercedes". Mare mandrie pentru posesorii Daci, iti dai seama. Acum nu mai au rost sa viseze la Mercedes, il au sub capota Daciei
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sigur; sa vedem si eu zic la fel.

Defapt vroiam sa-ti propun sa vezi asta, dar am gresit link-ul. scuze.
            Selon le journal Les Echos, Renault et Mercedes auraient finalisé ces jours ci  un accord qui a pour…
            Last edited by IancuMIC; 7 July 2013, 18:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

http://www.ziare.com/mercedes/modele...enault-1060880.

Comment

Mercedes incepe de la C Klasse in sus.
                Ce motorase de drujba se mai pun pe A sau B Klasse, tine de piata auto actuala.

Comment

In articolul din ziarulevenimentul scrie asa: " Interesant este faptul că, în timp ce Mercedes va adopta acest motor de 1.5 litri de la Renault, gigantul cu rombul ca siglă va trece la un mai performant 1.6, care deja şi-a făcut debutul şi a fost extrem de apreciat, considerat totodată şi mult mai performant decât predecesorul său. Această motorizare este în plan să fie achiziţionată însă de Mercedes pentru modelele C-Class, care urmează să fie lansate pe piaţă cel mai devreme în 2015." Deci o sa fie si pe c-class.

Ca un mic off topic, eu zic ca noul a-class ii demn de numele mercedes.

Comment

Eu am citit ca vor lua si 1.6-130 hp si vor oferi renault-ului motorizari mai potente pe care le va folosi pentru Infinity. Interesanta incarligatura

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

Cred ca asta ai citit.
                      Selon le journal Les Echos, Renault et Mercedes auraient finalisé ces jours ci  un accord qui a pour…

Cum s-ar spune te faci frate cu, concurenta sa treci criza.

Comment

gigantul cu rombul ca siglă
                        Auzi, gigantul.

Gigant in comparatie cu cine, cu Dacia poate.

Ca in comparatie cu Mercedes nu are cum, grupul Daimler Chrysler e GIGANTIC la propriu.

Cat despre 1.5 dci pe C Klasse, nu stiu ce sa spun. Cea mai mica motorizare de pe C Klasse e acum 2143 cc pe 180CDI Blue Efficiency.

Rasnita de 1.5dci o stim cu totii, poate sa-i puna Mercedes mama electronicii pe ea si alte acareturi, ca tot rasnita ramane.

Probabil ca nu o sa cumpere mai nimeni motorizarea aia si gata, la Mercedes lumea se duce cu plasa de bani, nu sa faca rate ca la Logan pe 1.2 16V.
                        Last edited by mr.K; 10 July 2013, 10:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

E vorba de 1.6 dci si nu stiu de ce il numesti rasnita in comparatie cu cel mai slab dizal de pe C class care are si cp si cuplu mai putin decat 1.6 dci.

Comment

" Interesant este faptul că, în timp ce Mercedes va adopta acest motor de 1.5 litri de la Renault, gigantul cu rombul ca siglă va trece la un mai performant 1.6
                            Eu am inteles ca Mercedes preia 1.5 dci, iar gigantul cu rombul trece la 1.6 dci.
                            Tavi, 1.5 dci=rasnita. De 1.6dci nu pot spune nimic, ca nu stiu.

Comment

1,6 dci e bun dar asta de 1,5 dci e cam praf.faza cu imperecherea mertului cu reno nu prea da bine la imagine.de ce as cumpara un Mercedes-Renault la o gasca de bani ?mai bine cumpar un Renault la trei sferturi de pret.eu nu am inteles de ce astia de la Mercedes nu folosesc motoare CRDI.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Articolele alea sunt fortate (pentru ca sunt scrise de niste oligofreni): Faptul ca Mercedes ia de la Renault, blocul motor si pistoanele, nu inseamna ca motorul e Renault. E ca si cum ai lua talpi de pluta de la Clujeana, ca sa faci papuci Versace, pentru ca e mai ieftin sa cumperi talpile din pluta, gata facute, decat sa cauti mana de lucru ieftina, locatie, sa dezvolti o noua linie de productie, etc.

Sa zica Merci, Renault, ca vand direct componente fara sa mai faca pseudomasini.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google