Noul Mercedes A-Klasse Va Primi Motorul Renault 1.5 DCi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt curios de diferenta pretului dintre Citan si Dokker.
    Daca are si 1.5 109 cai, e clar, e un K9K modificat o leaca .
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

[QUOTE=Cezar;1492303]
      Ba si mai mult, imi pare ca arata fix ca un Kangoo.

Daca o vezi fara sigla iti spui ca sigur e o utilitara frantuzeasca, are linii clar frantuzesti, eu initial mi-am zis(mai din departare asa) - "ia uite au adus astia Dokker-ul la Carrefour" iar cand am vazut sigla mi-a picat fata...

Comment

Originally posted by Cezar View Post
        Hahaha.... asa se face business: iti cumpar produsul tau mai ieftin, il dau cu polish si vopsea, iti povestesc ca e german, "Ca Ca"litatea germana este deosebita, ii pun sigla mea, apoi iti cer 5000 euro in plus
        Lasa ca diferenta se regaseste mai ales la partea de motorizare ca spuse Darkside ca vor pune piese de calitate nu stifturi de turbine si injectii ca la Reno

Comment

uitati-va cate stele a luat kangoo si cate a luat citanul la Euroncap. O sa va uimeasca rezultatul

Comment

"stelele" sunt marketing grosolan.

Comment

De oare au nemtii cea mai solida economie? Asta e raspunsul. Iau baietii motorul de 1.5 gata facut, ii fac upgrade conform standardelor si il vind pe bani grei. Eficienta maxima, costuri reduse, garantie asigurata de imaginea brandului. Acum sincer, nu cred ca s-ar incurca ei cu motoare de proasta calitate ca sa le scada cota. Probabil acest 1.5 de la renault este unul extrem de fiabil.

Comment

Da, se aude ca este cel mai fiabil diesel ever!

Comment

Nu chiar cel mai fiabil... dar daca neamtului i s-a pus pata pe el o fi ceva de capul lui.
                  Parca si vad anunt de vanzare logan ( motor de mercedes 1.5, intretinuta, kilometri reali).

Comment

Aici chiar ca revenim la ce spuse Dark, motorul in sine ce dracu sa aibe?
                    Sigurat au pus alta pompa de joase (daca nu stiati aia face span) injectoare mai bune, turbina mai buna si gata.

Comment

• Nu neaparat pompa de joasa. Unele sunt cu joasa altele cu inalta.

Comment

• De la joasa se trag toate problemele, asta face span si crapa inalta.

Uite la SangYong 2.0 dizal cu motorul de Mercedes, pompa de inalta e Delphi si n-are nici pe dracu.

Comment

• Deci dupa DCi-ul de 1.5l, cei de la Mercedes vor lua si motorul produs la Mioveni, adica H4Bt.

Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Sa fie bani la economie, asta e de bine! Am vazut ca Renault va face o fabrica Dacia in Algeria de unde, spun ei, vor transporta mai usor masinile catre Europa, iar muncitorii vor fi platiti cu bani mai putini decat cei de la Mioveni. Multe din piese insa vor fi doar asamblate acolo, ele vor proveni de la noi. Cei de la Ford pe langa dubite asambleaza si "motorul anului" la Craiova. Oare motoarele astea, facute la noi ajung pe masinile Ford care se vand oriunde in Europa? Ma refer la Fiesta, Focus, etc...daca mai vin si Mercedes cu o fabrica in Transilvania, putem spune ca avem industrie! )))

p.s. Inca astept o UZINA BMW pe plaiuri mioritice

Comment

• De acum astept sa vad Mercedes-uri oprite pe dreapta cu capota ridicata, sau trase la shufa daca imprumuta 1.5dci-ul, indiferent ce injectie ii vor monta nemtii.

Asta e, vrei Mercedes bun, cumperi S Klasse, E Klasse, CLS, SLS. Se duc in gaura si astia daca umbla cu fofarlica la motorizari si fac masini gen Mercedes Citan.
                              Last edited by mr.K; 11 October 2013, 09:10.

Comment

• Niciodata nu am considerat Mercedes o marca atat de exclusivita pe cat o vad unii, dubita Jaguar nu am vazut, microbuz Aston Martin nu am vazut, masina de gunoi BMW nu am vazut. Vor lua doar blocul motor, eu asa stiu, nu cred ca vor fii probleme cu injectia!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google