Ce Sa-mi Cumpar Logan 16.16v Sau Noul Aveo 1.4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Sa-mi Cumpar Logan 16.16v Sau Noul Aveo 1.4

Salut deschid acest topic in speranta ca ma veti ajuta sa i-au o decizie.

Ieri mi-am vandut vechiul Logan 1.4 din 2005 iar acum nu sunt hotarat dintre aceste doua masini pe care sa o achizitionez.
    47
    Logan 1.6.16v
    61.70%
    29
    Noul Aveo 1.4.16v
    38.30%
    18

The poll is expired.

Salut.
    Daca ai fost multumit de logan,mergi tot pe logan.
    daca nu ai fost multumit de logan nu lua aveo.Orienteaza-te inspre altceva.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

daca ai avut logan schimba placa.ai sa vezi ca e diferenta intre caruta din care ai coborat si noul aveo.nu ca ar fi aveo S Klassem,dar nu se poate compara cu interiorul loganului.e ca atunci cand m-am dat eu din Dacia 1300 si m-am urcat in Cielo.si eu dupa ce scap de lighean parca as vrea altceva.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

N-am inteles niciodata rostul threadurilor de tip "versus" care includ loganul...daca intr-adevar ai avut logan, ar fi mai logic sa intrebi pe forumul chevrolet cum e aveo ala, in loc sa intrebi pe forum dedicat logan cum e loganu' pe care tocmai l-ai vandut.
        Cel mai indicat e sa mergi pe la dealer, sa faci test drive sa te interesezi prin servisuri de preturi, sa vezi daca ai surse alternative pt piese etc.
        Keyboard error or no keyboard present.
        Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

daca intr-adevar ai avut logan, ar fi mai logic sa intrebi pe forumul chevrolet cum e aveo ala,
          Subscriu.
          Totusi, nu lua Aveo ala. Poate te incadrezi la un Opel Astra H, daca nu mai doresti Logan.

Comment

Nici una, nici alta.

Comment

@DMXTM: Daca esti mai solid si iei Aveo, o sa ai nevoie de SMURD sa iesi din el dupa ce mananci fasole... Mai ai rabdare sa iasa noul Logan (sau cum i-o zice) sau ia-ti Dokker-ul.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Mai asteapta un pic si ia noul Logan.

Comment

Exact!!!!!
                  Last edited by Seba; 25 September 2012, 21:49.

Comment

Sau o Ocvtavia Tour mai "strangi din buci" dar iei masina....
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

da teo, octavia e avion.
                      Eu sugerez sa astepti noul logan/sandero

Comment

decat aveo, oricand octavia. aveo vechi si-a facut un renume destul de slab, de ce sa iei o masina aflata in primul an de productie, sa fii tu cobaiul celor de la chevrolet? ia o masina care si-a dovedit fiabilitatea si costurile decente in intretinere de-a lungul timpului. sau daca te incazlzeste ca ai bord de scuter pe masina si niste led-uri, atunci ia-ti aveo.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Din cate am vazut noul Logan nu-i chiar grozav mai ales ca nu va fi disponibil mult laudatul 1.2 tce... iar designul din fata/spate e ok dar laterala e de duster... sincer ph2-ul este mult mai aspectuos decat noul logan cel putin asta-i parerea mea...oricum cine ia logan nu ia pt aspect dar totusi...
                          Nici Octavia nu-i avion dar pe langa Logan....
                          I changed her oil , she changed my life
                          sigpic

Comment

Am avut ocazia sa fac un test drive cu aveo 1.4 pe A2, si nu-l recomand. Cand am avut de ales intre logan 1.4 sh si aveo 1.4 16V nou am ales loganul !

Comment

Cum dracu sa faci un poll cu masina care vreo sa ti-o cumperi?
                              O conducem noi?

Avand in vedere ca discutam de doua petarde, e numai alegerea ta, fa un drive test cu Aveo, da o tura si cu 1.6 16V Logan (daca nu ai mers pana acum) si decizia iti apartine indiferent de ce spunem noi aici.

Cica "nu lua Aveo", dar ce are fratilor modelul nou? Motorul e ok, arata mai bine ca Loganul.
                              Cati dintre voi ati mers cu Aveo modelul nou? Cati dintre voi aveti un Aveo in familie?

Reputatie proasta, asa spun si altii (si sunt multi) de Logan, ca e o cazatura de masina.

PS: ia fa un poll si pe forumul dedicat la Chevrolet sa vezi ce reaspunsuri primesti si acolo
                              Sa vezi tu acolo sanje si venin pe Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google