Eroare Hard

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare Hard

Stateam pe un forum si deodata mi s-a inchis fereastra de internet...o redeschid si dupa 5-10 min mi se inchide iar si imi apar in bara muuuuulte erori(niste tringhiuri galbene cu ! negre) mi-a aparut un program file recovery mi-a scanat ceea ce se vede in imagini si aparea un buton reppair 7 issue dar programul e trial si costa 80 dolari licenta
    Pe ecran mai am 4 iconite.....
    Este vreo cale sa imi recapat fisierele sau macar sa repar pc-u?
    Ps. e w7 , un laptop acer aspire 5738z si are ~2.5 ani....
    Attached Files
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Salut. Nu ai nici o problema cu hard-disk-ul, ci doar o problema de securitate - adica ai un malware. Se rezolva altfel : se sterg toate cele din registri.

Start->Run-> Regedit ->dai search dupa cele mentionate si stergi tot, restart si totul s-a rezolvat. Sau daca ai Restore Point activat, poti sa incerci o restaurare. Numai bine.

%AppData%\Random.dll
    %AppData%\Random.exe
    %Desktop%\SMART HDD.lnk

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run “random.exe”
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Runonce “Random.exe”
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\random.exe
    House is in the house

Comment

salut!
      In primul rand mersi de sfat!
      Am intampinat o problema si anume regedit cand dau clic pe el mi se deschide o secunda si ce inchide singur...
      In al doilea rand "%AppData%\Random.dll
      %AppData%\Random.exe
      %Desktop%\SMART HDD.lnk

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Runonce “Random.exe”
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\random.exe
      " asta trebuie sa sterg?
      Scuze dar nu am prea mari cunostinte in acest domeniu ...
      sigpic

Comment

spybot search and destroy, se downloadeaza moca si stie sa dea jos o armata de adware, malware, loolamare apoi fsecure online scanner. in locul tau as arenunta la antivirusii aia moca, cu iconita cu umbrelute, sunt cam degeaba. dovada e chiar sub nasul tau...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

BitDefender 2012, Norton Internet Security ... astea 2 le recomand eu ...
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Microsoft Security Essentials
            Dar sugerez instalarea lui dupa o formatare si re-instalare de windows, pentru ca s-ar putea sa ai fisiere de sistem infectate.
            De 2 ani folosesc doar MSE si nu am astfel de probleme. Dar ce-i drept, sunt atent cand dau click si unde
            Kubala, norton suck, iar bit 2012 nu e cine stie ce si amandoua sug resurse de mori.

Comment

Salut.
              Eu folosesc KIS de 5 ani. În ultimii ani îl cumpăr de pe forumul nostru şi merită toţi banii.
              Într-adevăr Spyboot face treaba bine, în general.
              Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
              sigpic

Comment

Poti incerca cu un antivirus dar sistemul de operare nu va mai fuctiona la fel,anumiti registri sunt corupti,iti vor disparea anumite lucruri din meniu,cel mai bine o formatare a partitiei instalare windows si scanare a celorlalte partitii dupa.
                "light up the darkness" Bob Marley

Comment

O sa iau spybot-ul sa-l curat si dupaia o sa iau un KIS dupa cum zice Gozmin... primul an am avut KIS cu licenta si dupaia am luat avira la recomandarea unor "experti"...
                  Aseara am vazut un tutorial si am dat restore a dura cam jumate de ora dar tot la fel face .... sa incerc cu spy bot-ul...ms de sfaturi
                  sigpic

Comment

Teo, oricum va trebui sa re-instalezi windows-ul. Sugerez sa o faci de acum, fara sa te mai chinui cu scanari si alte cele, apoi sa instalezi MSE, consuma foarte putine resurse comparativ cu orice alt antivirus.

Comment

Pfff trebuie sa reinstalez windows-ul? aveam windows cu licenta se poate pastra licenta sau ceva...?
                      sigpic

Comment

Salut. Nu trebuie sa reinstalezi nimic.

Sterge doar ce ti-am zis :

Te duci in start->regedit-> si apoi cauti fiecare camp si delete. Restart si problema a disparut.
                        House is in the house

Comment

Originally posted by Teo21Din View Post
                          salut!

Am intampinat o problema si anume regedit cand dau clic pe el mi se deschide o secunda si se inchide singur...
                          .........
                          sigpic

Comment

Dominum nu vorbi prostii. Sau te pomeni ca dai tu clasa la altii licentiati in IT sau care lucreaza in domeniu?
                            Si mai citeste ce a scris colegul Teo mai sus.
                            Teo, daca il aveai original, cu licenta, ar trebui sa ai si serial-ul, daca nu lipit pe carcasa, in cutia originala de la Windows. In caz contrar ai un simplu windows contra-facut.

Teo, te astept pe mess daca ai ceva nelamuriri.

Comment

@Teo - Scuze, chiar nu am vazut ca nu iti merge regedit. Download programul re-enable 2.0 este free. Instalare si dai re-enable regedit. Deschizi regedit si incerci metoda mea.

@Razvy - Prietene, eu nu dau lectii in IT, dar pentru tine pot face o exceptie. Te lauzi ca esti licentiat in IT ??? Sau te ajuta prietenul google ???
                              House is in the house

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google