Eroare Hard

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da am licenta windows o am pe fund la laptop
    Nu va contraziceti pana la urma fiecare e cu parerea lui totusi o sa incerc ce zice dominum si daca nu merge voi reinstala windows-ul...
    Ps. la windows nu am cd asa am luat laptopul cu w7 instalat deci daca il reinstalez banuiesc ca merge orice cd cu w7 dar la serial o sa bag serialul de pe licenta sau....?
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

Teo, poti sa instalezi Windows 7 (introduci licenta ta), dar vezi ce Windows Edition este mai intai. Mult succes.
      House is in the house

Comment

Este w7 home premium OA o sa caut un cd si pana la urma cred ca o sa-l reinstalez...
        Am uitat sa spun ca am luat spy-bot si mi-a gasit vreo 200 de virusi .
        Incerc acum ceva cu regedit si daca nu merge maine fac rost de un cd cu w7....
        Multumesc pentru sfaturi tuturor!
        sigpic

Comment

Originally posted by dominum View Post
          @Razvy - Prietene, eu nu dau lectii in IT, dar pentru tine pot face o exceptie. Te lauzi ca esti licentiat in IT ??? Sau te ajuta prietenul google ???
          Te ajuta o diploma la Inginerie Informatica, sau vrei sa ti-o si scanez?

@Teo, ai ID-ul meu la profil, daca ai nevoie de ajutor contacteaza-ma, eu nu ma mai bag aici in topic ca n-am cu cine

Comment

Te ajuta o
            diploma in Ingineria Calculatoarelor si Comunicatiilor, un master in CCE, si alte diplome MOC ? Sau vrei sa iti spun si unde lucrez ??? Chill....
            House is in the house

Comment

yes! eu inca de la inceput tineam cu dominum. cineva tre' sa-i bage ordine in idei lui razvy cateodata
              teo, ai incercat scanarea online pe site-ul f-secure? n-a gasit ala nimic? pe mine m-a salvat de cateva ori din niste belele care pt avira, kaspersky si norton nici nu existau macar, daramite sa aibe probleme cu distrugerea virusilor respectivi...am uitat sa zic de mcafee, o alta petarda
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Acum mai in gluma mai in serios, fiti si voi mai atenti pe ce dati click si ce instalati ca nu toate aplicatiile sunt safe. Asa va ajutati si antivirusul sa isi faca treaba bine. Si din cand in cand cate un registry cleaner este mai mult decat necesar si o sa vedeti diferenta. Se poate rezolva fara reinstalare de windows, din registry asa cum spune si colegu mai sus, dar nu neglijati nici importanta unui bun antivirus instalat pe pc, updatat la zi.

Comment

@Seba - multumesc, dar eu am incercat sa ii ofer o solutie mai rapida. Razvy a uitat ca in IT se ofera solutia mai rapida, in cazul in care epuizezi toate solutiile ajungi sa spui formatare sau schimbare. In fine, nu vreau sa mai intru in polemici, sper ca Teo a rezolvat problema indiferent de solutia aleasa. revenind la ceea ce spuneai, F-Secure il folosim pe serverele companiei si este un antivirus si nu numai, foarte bun ,care chiar isi face treaba.
                  Last edited by dominum; 2 October 2012, 06:57.
                  House is in the house

Comment

solutia cea mai rapida pentru maluri de genu dhl este scula ruseasca cure it
                    sigpicMy ride

Comment

Din pacate inca nu am rezolvat problema mai incerc mici "artificii" cu reg edit tot nu am reusit nimic am luat re-enable si tot.... incerc cu ce mi-a dat DeLuxe acum si daca nu merge o sa reinstalez windows-ul momentan sunt in cautare de cd home premium(am gasit doar ultimate dar nu vreau sa iau s.o. piratat) si daca imi pica in mana nu ezit sa-l reinstalez...
                      Oricum va mutumesc pentru sfaturi tuturor !
                      sigpic

Comment

de dhl scapi cu cure it, defapt de orice scapi cu cure it; daca prin minune nu merge, creaza un user acount nou, instaleaza cure it pe el si reincearca
                        sigpicMy ride

Comment

Am 4 conturi ar fi bine sa-l sterg pe cel "infestat"?
                          sigpic

Comment

Am reusit pana la urma sa deschid regedit dar nu gasesc fisierele "random" :
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

cauta cu control F
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am incercat si cu control f
                                Nu vreau sa stric mai rau daca nu "mi se aprinde beculetul" reinstalez w7-le si am terminat balciul ...
                                Ps. asta e ce tb sa sterg?
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google