teo21din, ia un Windows 7 de pe torente, in momentul in care bagi serialul de pe eticheta nu se mai considera piratat. CD-ul meu cu Vista s-a zgariat, am luat de pe torente si am folosit key-ul de pe carcasa laptop-ului si nu e nici un fel de problema.
Eroare Hard
Collapse
X
-
Daca nu iti vede in regedit RANDOM inseamna ca nu esti pe userul tau ...
1. Start si doar copiezi si dai enter %allusersprofile% o sa se deschida un folder
2. Start si scrii "show hidden files" si dai enter
3. Selectezi Show hidden files, folders and drives
4. Deselectezi Hide enpty drives in the computer folder, Hide extensions for know file types, Hide protected operating system files
5. Te duci la folderul pe care l-ai deschis la punctul 1 si apoi o sa gasesti acolo cateva fisiera cu extensia exe (sa nu le stergi). Doar le redenumesti cum vrei tu.
6. Dai un restart la calculator
7. Poti sa bifezi din nou setarile pe care le-ai facut la punctul 4.
8. Apoi din nou start si copiezi %UserProfile%\desktop si dai enter apoi inchizi cmd
9. Download MalwareBytes Anti-malware. apoi dai o scanare. Daca gaseste ceva, selectezi remove selected si dai restartHouse is in the house
Comment
-
Sigur a inteles. Serios acum, incerca ce zice colegu. Lasa reinstalatul de windows ca pe o ultima solutie. Apropo stiu ca erau niste probleme in trecut cu reactivarea licentei pe un calculator pe care s-a reinstalat windows-ul si trebuia sa te certi intre ghilimele cu aia de la Microsoft ca altfel iti baneaza calculatorul in timp ce face update-uri. Cum e, s-a schimbat politica???
Comment
-
Vlad nu stiu si nu ma bag mai bine...
Oricum problema a fost rezolvata de dominum caruia ii multumesc foarte mult am ramas uimit de cum a umblat pe PC prin foldere , setari locatii de care habar nu aveam ca exista...
Este un om deosebit care isi merita toate diplomele!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
Comment