Discovery Networks Scos De La RDS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar in tara asta chiar totul e posibil? Pe mine nu ma intereseaza foarte tare ca au scos cei de la rds cel mai bun program din grila, am solutii, pot trece oricand la dolce/ups-upc cum le-o mai spune, etc, ma sperie faptul ca nu ii intreaba nimeni de sanatate!! Adica cum? Daca de pe 5 decembrie, pe acelasi considerent apar unii si spun ca nu ne mai dau nici ei apa...sau curent....:|

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

Salut.
      Am semnat si eu petita.
      rds-rcs de cand au cota cea mai mare pe piata,au inceput sa-si cam bata joc de abonati,dar si cand vom face invers,atunci sa-i vedem cum inchid taraba..........
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Prima data au scos antenele, acum discovery, ma intreb ce urmeaza....pe astea de la RDeeSh chiar nu-i intereseaza parerea noastra...se gandesc numa la incasari.

PS: Bine ca ne-a incarcat grila de programe unguresti.
        ...de doi lei :p

Comment

Am semnat ! Si in rest le urez celor de la RDS ...... ca nu imi permit sa scriu.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Exista atat de multi alti operatori, si chiar nu inteleg de ce va loviti numai de RDS.
            Nu exista alta solutie?

Comment

Depinde de zona.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

mie tocmai mi-au scos HBO Romania , HBO Comedy si Cinemax din grila de programe, pe langa aferentele Discovery

Comment

RDS a schimbat grila de programe fara acordul CNA. Martea urmatoare, CNA se va intruni pentru a lua anumite masuri...sa vedem care sunt alea. Ca procent la nivel national grupul RCS-RDS ar detine cam 50% din abonatii la cablu sau "farfurii" :|

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

am un vecin care in ultimii 4 ani a avut abonament la toate firmele astea ,ba chiar si la doua odata.luna trecuta a renuntat la rtc si s-a mutat la upc.eu personal prefer upc-ul.am avut rds si nu am fost multumit.daca nu-ti place shimba placa ,asa cum zice Cezar.
                    Last edited by margelatu; 1 December 2012, 14:01.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Am semnat si eu petitia desi nu cred ca poate schimba ceva.
                      Solutia, pentru cei care o au la indemana, este sa treaca la alt operator care isi poate mentine repectul fata de consumatori.
                      Acum 2-3 ani am renuntat la UPC pentru RCS-RDS deoarece au avut oferta mult mai buna decat ei, adica un pret mai mic si canale interesante mai multe, acum se pare ca balanta sa inclinat iar in favoarea lor.
                      Peste faptul ca oferta celorlalti este acum mai buna, vine si faptul ca la RCS nu poti obtine receptoare digitale cate doresti in casa, ci numai unul si ala dupa muuuuulte drumuri facute la ei.
                      Poate si cei de la Discovery au mers prea departe cu oferta lor, insa instinctul imi spune ca buba in cap se afla la magarii astia care trebuie pusi la respect de catre noi toti, consumatorii, care avem libertatea de a alege ce este mai bun.

Comment

eu am upc, dar ceea ce a facut rds se numeste modificare unilaterala a contractului. cei care au platis pentru pachetul discovery (cei cu science, travel, maturi...), aia pot sa-i anunte pe erdishi sa-si bage noua grila in coor, ii anunti ca nu mai platesti pe ca ei nu-ti livreaza ce ai semnat in contract si le dai decodorul frumos inapoi. daca ai discovery in pachetul d ebaza, ciocul mic si joc de glezna, ca scrie clar ca ei pot modifca pachetul. pt cei care platesc suplimentar pt discovery, exista sansa denuntarii contractului. decat sa semnati petitii, mai bine anuntati-i pe mail ca nu le mai dati banii pe abonament. ce-or sa faca? or sa dea 10 milioane de oameni in judecata? ha, ha...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mi-am schimbat parerea despre RDS,mai ales dupa ce s-au gasit ei sa schimbe ordinea canalelor.Atunci au scos mai multe canale de pe analog.Acum vad ca au "bagat" History HD in loc de Discovery.E un fel de alba-neagra.Cat de curand ma voi muta de la astia,sa treaca sarbatorile astea si mai vedem...
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport

in ritmul asta, ramanem si fara national geographic si wild.
                            internal combustionizer

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google