Sfat Achizitie Masina 3000-3300 Euro Germania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat Achizitie Masina 3000-3300 Euro Germania

Ieri am reusit sa vand ford focusul meu avariat din cauza unui sofer in stare de ebrietate care a intrat in mine si in 2 saptamani urmeaza sa iau si banii de la asigurare.

M-am decis ca la inceputul lui martie daca va fi vremea frumoasa sa plec cu taicamiu sa-mi aduc o masina din Germania. Din pacate dispun de numai 3000-3300 euro din care trebuie sa cumpar o masina si sa o si inmatriculez.

Deci sa spunem ca undeva la 500E va fi taxa - 200E benzina - 100E mancare tigari alea alea

Deci ce masina ma sfatuiti sa cumpar din Germania pe care acolo sa dau cam 2500E.

As dorii o masina pentru un tanar, o masina fiabila, cu un motor care sa aibe intre 90-130 cai, si daca se poate sa fie hatchbag sau chiar coupe.
    Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
    http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Ai uitat sa pui drumul pana acolo...

Ia tot focus daca te-ai inteles bine cu el.

Sau un e46 cocosat.
    Last edited by Cezar; 31 January 2013, 17:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

de bertone ? sa zicem 1.8 bezina ce spuneti ? consum fiabilitate etc ... ?

Comment

Lenesa si consuma mult.

Comment

Vrei sa vezi germania sau ? . Cezar , sa stii ca gasesti si e46 in stare mai mult decat decenta pentru o masina cu o vechime de 10-14 ani . Chestia tine de noroc si de orientare.
          Gasesti si la noi in tara masini aduse din germania , sunt baieti care se ocupa si fac chestia asta regulat (sunt samsari , dar nu sunt tepari ) , castigul lor e undeva la 200-300 de euro pe masina , sunt romani de-ai nostri nu mexicani , masina ok am vazut prin cluj/oradea/sibiu unii .

PS: La cei 3000-3300 de euro sa stii ca gasesti si la noi masini , doar sa cauti ...
          Last edited by Nimeni; 31 January 2013, 17:30.

Comment

Mercedes C180?
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Ai lovit-o si pe asta? Ai si tu un noroc...
              Eu as zice sa nu te bagi la Mercedes sau BMW pentru ca rar gasesti un exemplar bun la banii tai si daca o sa cada...
              Ia-ti tot un Focus daca ai fost multumit sau un Golf , Astra...
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

t-ai calculat bne drumul?, pana acolo te costa cam 100 euro de persoana, depinde cu ce mergi, plus numerele rosii acolo plus taxele de autostrada, adica 20 euro, Austria si Ungaria.
                sigpic

Comment

Undeva la 3000 o fiesta 1.3 benzina de prin ~2005 ... ar fi o alegere buna ...

L.E... nu am vazut ca vrei cu 90 de cai ... atunci un 1.6 TDCi
                  Last edited by kubala7; 2 February 2013, 18:09.
                  Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

de asa ceva ce zici?
                    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
                    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                    sigpic

Comment

Mazda mx-5 gasesti incepand de la 1000 euro.
                      Masini f fiabile si f manevrabile
                      Hyundai coupe la fel doar cu acoperis

Comment

Vezi ca pe 4ciuning un Bertone la 3400 de oiro , tipu e din bucuresti.

Comment

primul post dau sa inteleg ca l-am scris degeaba ...
                          De ford focus .. pot spune ca am fost multumit .. dar daca nu a fost sa fie am zis sa aleg alta masina.

1.6 tdci este pe fordurile mai noi ... 2005 ... si chiar si in germania nu prea gasesti in banii astia .. daca o sa gasesc vre-o una buna cu cea mai mare caldura o sa o iau.

civic ala e vechi,alergat, si prea de cocalar tuningul ala..

mx-5 si hyu coupe .. is 2 masini frumoase ... dar ies din calcul datoria marimii

ramane golf 4(1.6 sau 1.8turbo) /// opel astra (hatchbag sau bertone) preferabi 1.6 sau 1.8

Totusi nu vreau nici un foras de masina la care daca bate un pic mai tare vantul sa te lupti cu volanul

Comment

Eu pana-n 3000, as lua un Citroen C4 diesel:
                            - ieftin
                            - consum mic
                            - motor beton
                            - povesti de adormit copii despre senzori si electronica (nu are asa multe in varianta de baza)
                            - arata foarte bine
                            - se comporta foarte bine pe sosea
                            - consumabile relativ ieftine

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Nici nu se poate compara cu VW Golf 4! Ala e un junghi infect ruginit

Plus ca la banii aia poti lua masina de 6-7 ani, nu de 10-12 ani.
                            Last edited by Cezar; 3 February 2013, 12:08.

Comment

iti recomand golf 4, 1,9 tdi 131 cp sau cat are ala. cel putin cu 2 masini am mers aduse recent din germania, si era tipla ( nu troncanea nimic, am zis ca e noua ) in schimb a avut probleme cu electrica.. depinde cat de inalt esti, eu la 2 m nu prea incap, insa imi place cum se descurca masina si mi`as lua oricand.
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google