Probleme Cu Politia !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Politia !

Salut, astazi am avut o problema, pentru o poza ce tine de un politist deranjat pentru ca a aparut pe net mai exact la realitatea (martor ocular).A fost deranjat..pentru ca a aparut in timp ce juca pacanele in timpu serviciului, iar lucru asta ia adus o imagine nu tocmai buna in ochii sefului.
    Astazi pe la ora 14 ma cautat la scoala ( fac ore dupa amiaza ) si dupa a venit acasa dar nici aici , eram plecat.Cand sa ajung in scara blocului ma vede si vine la mine si ma bruscheaza sa intru in masina, in acelasi timp sa ii dau si telefonul, prima data am cerut o explicatie pentru ce si am refuzat, tot a insistat..si ma impins in masina.In drum spre sectie a inceput cu tot felul de jigniri, si amenintari cu bataie la adresa mea.Am ajuns la sectie, mi`a luat telefonul a inceput sa caute poza ( am fost sterso intre timp) si sa imi zica tot felu de chestii : ba ca imi face dosar penal, ba ca imi da 2 ani cu suspendare,ba ca cere daune morale de la mine 500 de mil etc.Specifica ca imi va lua telefonul si il va pune pe nush ce soft, sa afle tot , dar dupa ce sa terminat mi`a dat telefonul.
    Tot ce vreau sa stiu, e ce pot sa patesc in cazul de fata ? postez aici pt ca am observat ca mai sunt colegi, care lucreaza in domeniu.

Ps: Recunosc ca am facut o prostie, pt care mai bine stateam linistit imi asum partea de vina. Dar daca tot am facuto as vrea sa stiu la ce pot sa ma astept.
    Scuzati greselile , am scris mai rpd.

nu ai facut nici o prostie, bravo tie ca ai procedat asa, nu incearca decat sa te sperie, stai linistit ca nu poate sa-ti dea tie nici amenda, nu stiuu ce varsta ai ? probabil ca esti inca pusti si te-ai speriat, cred ca este mai bine sa le spui alor tai acasa pentru ca asta este un abuz si o amenintare la adresa ta, fapt ce se pedepseste penal numai stiu exact punctul din codul penal. Acum nu stiu daca tu ne spui totul sau nu? cum a ajuns la tine politistul, adica de unde stia ca tu ai facut pozele? oricum dute si vorbeste cu parinti, ulterior cu un avocat, sper ca daca se mai repeta sa ai un aparat de inregistrare sa poti prezenta niste dovezi la ceea ce sustii si spor la treaba, nu patesti nimic a vrut decat sa te sperie......

Comment

N-ai facut nicio greseala, politistul a facut un abuz.
      Nu te poate lua la sectie asa, pe nepusa masa!!!

Du-te la un avocat si vb cu el despre ce s-a intamplat.

Comment

Era tare sa-l filmezi cu camera ascunsa si sa-l postezi pe net din nou .
        Ce se mai oftica curcanii cand ii da cineva in gat! Rspect!

Comment

eu iam facut la fel la un gabor iam facut o poza cand juca la aparate si era in timpul srviciului si la vreo 3 sapt ma oprit in trafic a vrut sa imi dea amenda ca nu aveam actele si centura si iam arata poza si nu mai mia facut nimica..acum il am la mana pe fraier.. dar urat ca intre timp am o suspendare de 4 luni si cred ca ma plic si o sa sterg poza cu el...))

Comment

Eu zic sa ii contactezi si pe cei de la realitatea din nou si sa le explici ce ti s-a intamplat.
            Aia o sa faca pe dracu in 4 sa vorbeasca cu seful lui direct sau daca nu o sa incerce sa obtina ceva declaratii de la purtatorul de cuvant. Nu il lasa sa scape pe fraier. Nu ai gresit cu nimic.
            sigpic

Comment

Cand s-a luat de tine si te-a luat la sectie aveai asupra ta buletinul?
              sigpic

Comment

Ca sa raspund, la toate intrebarile :
                -ai mei stiu deja pentru ca de la sectie am mers cu respectivu la tata, unde a inceput si acolo cu tot felu de lucruri ca imi cere daune morale,(facea si misto , ca trebuie sa vind loganul sa ii platesc ) ba ca ma da inspectoratul in judecata etc.
                -am 17 ani
                -a stiut cine a facut poza pt ca sa uitat pe inregistrarile din camerele din acel bar.
                -chiar aseara tata vroia sa ii sune pe cei de la realitatea, dar am zis pass sa vedem ce se intampla
                -intre timp am mai intrebat de anumite persoane care lucreaza in politie, si acelasi raspuns ca toate au fost la intimidare si nu are ce sa imi faca , si inca pot eu sa ii depund plangere pt abuz in serviciu. (dar sa se termine aceasta cacealma, n`am chef sa ajung sa fac asta)
                -nu, nu aveam buletinul.

PS : Multumesc pentru sustinere !

Comment

Pe viitor sa ai buletinul la tine si suni la 112 sa ii anunti ca esti victima unui abuz. In paralel dai tel si la realitatea sa vina sa filmeze "abuzul".
                  Din pacate, el poate merge pe treaba cu lipsa actului de identitate si v-a spune ca te-a dus la sectie pentru identificare deoarece i-ai parut suspect.
                  Erai singur cand s-a produs incidentul?
                  Da un link cu poza, sa ii vedem moaca viteazului.
                  sigpic

Comment

Cand am fost obligat sa intru in masina, de catre el, era cu mine verisorul meu, deci am martor care sa relateze tot ce sa intamplat.

link fb : http://www.facebook.com/photo.php?fb...3270018&type=1

link site realitatea : http://www.realitatea.net/martor-ocu...i_1111096.html

Si inca ceva, acest politist spunea ca ma poate invinovati pentru ca iam facut poza fara acordul lui , si fara acordul propietarului barului, chiar se poate?

Comment

Ala pare agent de la politia locala dupa cum arata basca.

Comment

Nu`i mare diferenta, e un lingau pe aici.Are niste pretentii de zici ca James Bond, era ieri cu o atitudine nu mai incapea in el. Si pe cand e pe la patrula, se plimba pe aici prin oras noaptea.

Comment

Ce s-a mai intamplat cu Rambo?

Comment

Joaca in continuare la pacanele ))
                            sigpic

Comment

Da de ce la pacanele poate sa reprofilat, o fi si el la o tabla un sah prin parc )
                              soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google