Wizz Air

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wizz Air

A calatorit cineva recent cu aceasta companie aeriana? Imi poate spune exact care este politica lor de bagaje ca sunt nedumerit in anumite privinte?

Ca toate celalalta , maxim 20kg de bagaje, ce trece de 20 esti taxat (dupa cum iti este norocul) cu 5 sau 10 euro/kg in plus.
    Fara Semnatura.

Comment

Ok mersi mult!

Comment

de anul trecut din toamna,wizz a schimbat,,politica,,in sensul ca acum poti sa iei bagaj de mana mic,gratis ,dar care nu depaseste ca dimensiune 42 x 32 x 25 cm .
        echipajul de mana mare care depaseste dimensiunea de mai sus ,dar nu mai mare de56 x 45 x 25 cm poate fi luat la bord ,dar cu un cost de 10 euro.
        pt bagajul de cala pot fi facturate un nr maxim de 6 piese ,cu o greutate max de 32 kg,fiecare.

Comment

pe cumnatu-miu l-au taxat anul trecut pt bagajul de cala desi avea doar 15 kg.

Comment

Mama naibii mai stie oricum bagaj exact la dimensiune cam greu sa gasesti! Asta este plateste firma daca e dar nu vreau sa am probleme!

Comment

Narcis, eu zic sa eviti wizz si sa te indrepti spre altele
              vorbim pe mess daca e

Comment

La wizz bagajul de cala se plateste.

Comment

Eu nu am cum sa il evit biletul e cumparat de firma care ma trimite asta e companie low cost...!

Comment

Depinde cum ai cumparat biletul, poate sa aiba bagaj de cala inclus sau nu.
                    Bagajul de mana sa aiba maxim 10 kg si marimile date mai sus.

Comment

Pe bilet scrie 1 Bagaj dar oare se refera numai la cel de mana sau am unu la cala ei ziceau ca avem unu de mana si unu la cala apai eu sunt in dubii ca nu am experienta cu asa ceva!

Comment

Pana la urma totula fost ok! Ai un bagaj de mana gratuit care nu s-au uitat la dimenisiuni dar sa fie in limitele bunului simt si un bagaj de cala in limita a 30 de Kg! Avioanele sunt ok personalul ok, pentru curse scurte chiar ii recomand.

Ca pret nu pot sa va spun nimic deoarece totul este platit de firma la care lucrez!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google