Schimb Logan Cu BMW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by faraonw View Post
    sti care e curiozitatea mea? de ce da ala bembeu pe un logan?sincer doar parerea mea,mi se pare cam ciudat si ceva putred la mijloc..eu unu sincer nu as da loganul meu de ~8 ani pe bembeu cu ~18 ani vechime serios acuma sunt 10 ani intre ele pentru ce?ca sa vada lumea ca mi-am luat bembeu?cine stie cate accidente poate sa fi avut in astia 18 ani..asa loganul stiu ca lam luat de nou cum am mers cu el cum lam ingrijit..acuma e alegerea ta..asta a fost strict opinia mea!!!
    nici nu ai idee cati posesori de BMW si-ar da masina pe un Logan, pana acum am vorbit cu 5 si toti sunt interesati sa faca schimb cu mine...dintre toti am ales masina din poze, fiind a unui domn mai in varsta,nu masina de pustan nebun

Originally posted by cosmin83 View Post
    Alex mai bine ramai la logan,la bmw ai multe minusuri,iarna cu tractiune spate esti mancat plus ca e decapotabila,doamne fereste la un inpact sau o rasturnare nu ai nici o siguranta,plus ca are un consum de 10-15 in oras depinde cum o calci.
    la faza cu tractiunea spate iti dau dreptate...dar alte probleme iarna nu voi avea, proprietarul are si hardtop la masina (acoperit de metal)
    Last edited by All3X; 10 May 2013, 17:58. Reason: Automerged Doublepost
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

Niste poze cu BMW'ul ar ajuta la impartirea parerilor.

Comment

are poze pe prima pagina!!!
        MY CLA

Comment

crezi ca iti vei mai permite cu ea sa o iei pe drumuri mai accidentate sau o groapa ceva mai mare?

pai si de ce si-au mai luat bembeuri si nu si-au luat direct logan?crezi ca vei mai putea merge asa bine pe strazile scumpei noastre tari?cand vei lua o groapa mai mare faci ca ala in reclama aia cu meganu de a dat intro groapa si se scarpina in cap..acuma tu alegi
          Last edited by faraonw; 10 May 2013, 18:50. Reason: Automerged Doublepost
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

Cand ii aud pe unii cu fraze de genul "nu vei mai putea sa mergi pe drumuri accidentate" ; "daca iei o groapa se intampla nu stiu ce"...
            Fratilor...daca toata lumea ar sta in baza principiilor astora, ar insemna sa ne cumparam toti Tatra "ca sa putem sa mergem linistiti". De parca ar merge la arat cu masina si i-ar fi imposibil sa traverseze nu stiu ce hop....)
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

corect retro, daca nu foloseai nici loganu ca sa cari enspe saci cu cartofi sau sa o bagi pe off-road... nu vad nicio problema sa faci schimbul, e clar, daca iti permiti sa platesti taxele si benzina care o consuma, e alegerea potrivita... restu e can-can. macar ai o stabilitate pe drum, niste jante mai mari, e alta masina.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

BMW ala are peste 300000 de km ,si consumu te va rupe ”

Comment

Tu stii cel mai bine care e disponibilitatea de a cheltui cu o masina. Sa nu-mi spui mie ca in masina aia nu va trebui sa bagi decat carburant; sunt aproape convins ca ti-ai si facut ceva planuri in legatura cu ce ai schimba sau remedia.
                  Cu masinile vechi se intampla o chestiune; piesele sunt greu de gasit si scumpe, iar mesterii te sparg de lovele.
                  Legat de faptul ca BMV-ul il vei putea vinde mai usor sa nu-ti faci prea multe vise; doar daca ai noroc sa gasesti un ...colectionar.
                  Greu de dat un sfat, mai ales ca din ce "simt", iti cam place ideea sa fii intr-un cabrio.
                  Orice decizie ai lua, sa o faci rational; fara... feeling. Succes.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                    corect retro, daca nu foloseai nici loganu ca sa cari enspe saci cu cartofi sau sa o bagi pe off-road... nu vad nicio problema sa faci schimbul, e clar, daca iti permiti sa platesti taxele si benzina care o consuma, e alegerea potrivita... restu e can-can. macar ai o stabilitate pe drum, niste jante mai mari, e alta masina.
                    stabilitate pe curbe aveam si la logan, jante pe 17" cu gume 225/45 am pe masina...taxele nu pot fi chiar asa mari...si consumul...cat o vrea masina )

Originally posted by IancuMIC View Post
                    Tu stii cel mai bine care e disponibilitatea de a cheltui cu o masina. Sa nu-mi spui mie ca in masina aia nu va trebui sa bagi decat carburant; sunt aproape convins ca ti-ai si facut ceva planuri in legatura cu ce ai schimba sau remedia.
                    Cu masinile vechi se intampla o chestiune; piesele sunt greu de gasit si scumpe, iar mesterii te sparg de lovele.
                    Legat de faptul ca BMV-ul il vei putea vinde mai usor sa nu-ti faci prea multe vise; doar daca ai noroc sa gasesti un ...colectionar.
                    Greu de dat un sfat, mai ales ca din ce "simt", iti cam place ideea sa fii intr-un cabrio.
                    Orice decizie ai lua, sa o faci rational; fara... feeling. Succes.
                    am ceva planuri de viitor pt BMW, pt inceput alte jante, o toba Remus, folii si spoilere de M...dupa suspensie sport...si cam atat
                    Last edited by All3X; 10 May 2013, 20:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ia beamveu', se pisa cu jet pe orice logan mai vechi de 2006-2007.
                      Masina arata bine ptr. anii ei.

Comment

Originally posted by All3X View Post
                        am ceva planuri de viitor pt BMW, pt inceput alte jante, o toba Remus, folii si spoilere de M...dupa suspensie sport...si cam atat
                        Am "simtit" asta; atunci ia-l; daca nu o faci, intotdeauna te vei gandi la asta, ca la un lucru neterminat iar linistea nu o sa-ti fie aliatul tau.
                        In viata uneori e nevoie si de un pic de nebunie sa faci lucrurile pe care le doresti cu adevarat. Succes.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

O simpla recomandare - daca ajungi sa vezi BMW-ul uita-te foarte atent daca e sau nu revopsit, mai ales ar trebui urcat pe o rampa si vazut si pe dedesubt... cautat pe la praguri, lojeroane, etc daca a fost busit si cat de rau?

De asemenea ar trebui sa vezi ce piese au fost schimbate - din cate se vede, farurile nu sunt cele originale.

(personal, eu prefer o masina cu vopseaua originala, chiar si matuita, decat o masina revopsita si lustruita - dar care nu stii ce bube a avut. Eu unul nu as face schimbul cu BMW-ul respectiv)

Una peste alta, vad ca esti pregatit sa bagi bani in BMW, ceea ce nu stiu daca e o idee buna pe termen mediu --- nu vei mai scoate banii bagati - asa cum te gandesti ca pe Loganul tau nu mai iei nimic peste 2 ani.

Recomandarea mea ar fi sa iti vinzi Loganul sau sa il schimbi cu alt Logan mai nou si cu motorizare mai buna (1.6 16V) + diferenta de bani, pe care altfel o bagi in modificarile BMW-ului.
                          Last edited by ion_R5; 10 May 2013, 21:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am "simtit" asta; atunci ia-l; daca nu o faci, intotdeauna te vei gandi la asta, ca la un lucru neterminat iar linistea nu o sa-ti fie aliatul tau.
                            In viata uneori e nevoie si de un pic de nebunie sa faci lucrurile pe care le doresti cu adevarat. Succes.
                            am observat ca are faruri aftermarket, sper sa nu fie din cauza unui incident... oricum le voi inlocui cu unele de origine..

Pana acuma mi-am facut toate poftele....mi-o fac si pe asta..))
                            Last edited by All3X; 10 May 2013, 22:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Uite aici o melodie sa o asculti in Pemfeul tau. Eu nu mi-as da Loganasul pe un Pemfeu mai batran decat mine nici sa imi fie platita benzina. Am eu ceva cu marca asta dar si daca as fi "fan" nu as face schimbul. Merge Loganul? Tusesti in el? Pica interne , bloc , este 70% mancata de rugina ,mecanica varza , al-10-lea proprietar? Nu cred , deci mai bine pastreaza-l decat sa il dai pe vechitura aia care are mai multe straturi de vopsea decat am eu pe porti.
                              I changed her oil , she changed my life
                              sigpic

Comment

@teo21din, din cate stiu nu ai nici permis, deci teoretic nu ai condus masini decat pe calculator, nu cred ca ai condus BMW, chiar si model vechi, o motorizare buna e cu enspe clase peste logan, am zis motorizare buna, nu lesinaturile de 316i cum isi iau toti meltenii.
                                Am avut ocazia sa conduc un 323i compact din 98' , sa vezi acolo putere, daca tu ai un fix cu BMW-urile nu inseamna ca toata lumea care are asa ceva e cocalar... Fii mai retinut in afirmatii.

P.S cine isi ia asemenea motorizari de 2000 sau 2000+ nu se mai uita la 2l de benzina in plus, pentru ca aia e diferenta, poate si ceva mai putin...
                                Last edited by kubala7; 10 May 2013, 22:58.
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google