Schimb Logan Cu BMW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

io zic sa o mariti ca nu traiesti pentru loganu ala,e un fier nu te atasa de ea..fa ce-ti spune inima ,daca te arzi asta e ,macar ai facut ce ai vrut si ti-ai facut pofta..te urci in el..dai o tura si vei vedea ca e cu totul altceva fata de logan (asta daca e cat de cat ok d.p.d.v tehnic)..chit ca are jdemii de ani..si eu vreu sa dau loganul pentru ceva mai vechi..
    spor!!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Originally posted by retro 590 View Post
      Cand ii aud pe unii cu fraze de genul "nu vei mai putea sa mergi pe drumuri accidentate" ; "daca iei o groapa se intampla nu stiu ce"...
      Fratilor...daca toata lumea ar sta in baza principiilor astora, ar insemna sa ne cumparam toti Tatra "ca sa putem sa mergem linistiti". De parca ar merge la arat cu masina si i-ar fi imposibil sa traverseze nu stiu ce hop....)
      auzi domnu retro adica tu imi spui mie ca e la fel ca si cum ai merge cu loganu?cat costa o piesa la bmw si cat e una la logan?hai sa fim seriosi ca nu avem drumuri ca in germania sau alte tari..la noi sunt gropi peste gropi nu sti ce sa ocolesti si ce sa iei..vrei sa te duci la munte in padure la un gratar ce faci?cand iti cumperi o masina te gandesti si la ce o vei folosi pe viitor,nu hai ca imi iau bembeu ca sunt smecher si cand ii vezi pe cate uni cu bmw-uri si cu acu la benzina lipit de rosu pentru ce?doar pentru fite?
      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
      sigpic

Comment

zici ca sunt multi care au bmw ca sunt smecheri ca nu stiu ce...dar tu de ce ai trecut la motorizari 2.2 cdi cu jdemii de cai cu un zambet acolo??? tot de "jmecher"...oricat de carcotasi am fii si oricat de ipocriti si ca strugurii sunt acrii si ca bla bla bla toti si-ar dorii ceva mai rapid,ceva mai stabil si comod...asa ca..
        da-o frate!!..da cantareste-le bine...
        p.s. la cate pisici zac in dezmembrari piesele sunt mai ieftine decat la logan..
        Last edited by nairod; 11 May 2013, 00:15.
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

2.2 cdi e de pe un mercedes vito..este folosit pentru afacerea familiei si pentru calatorii in familie..nu se merita sa iti mai iei masina cu motor peste 2.0 pentru plimbat..decat daca ai o mica afacere sa iti poti scoate banii
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

Originally posted by nairod View Post
            zici ca sunt multi care au bmw ca sunt smecheri ca nu stiu ce...dar tu de ce ai trecut la motorizari 2.2 cdi cu jdemii de cai cu un zambet acolo??? tot de "jmecher"...oricat de carcotasi am fii si oricat de ipocriti si ca strugurii sunt acrii si ca bla bla bla toti si-ar dorii ceva mai rapid,ceva mai stabil si comod...asa ca..
            da-o frate!!..da cantareste-le bine...
            p.s. la cate pisici zac in dezmembrari piesele sunt mai ieftine decat la logan..
            bine punctat, cat exista shroturi problema pieselor scumpe e rezolvata, la placute, pivoti, bielete...etc nu m-as zgarcii, totusi tin la viata mea

va rog daca se poate fara certuri intre voi...si discutii la cutite, eu vreau sa aud pareri pro si contra in legatura cu schimbul (si argumente)
            Last edited by All3X; 11 May 2013, 01:28. Reason: Automerged Doublepost
            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

Originally posted by faraonw View Post
              auzi domnu retro adica tu imi spui mie ca e la fel ca si cum ai merge cu loganu?cat costa o piesa la bmw si cat e una la logan?hai sa fim seriosi ca nu avem drumuri ca in germania sau alte tari..la noi sunt gropi peste gropi nu sti ce sa ocolesti si ce sa iei..vrei sa te duci la munte in padure la un gratar ce faci?cand iti cumperi o masina te gandesti si la ce o vei folosi pe viitor,nu hai ca imi iau bembeu ca sunt smecher si cand ii vezi pe cate uni cu bmw-uri si cu acu la benzina lipit de rosu pentru ce?doar pentru fite?
              Piesele sunt chiar mai ieftine!!!
              Eu am Porsche si pot merge cu ea atat in oras cat si in afara. Oare un BMW pisicos raios nu poate?
              Am fost pe Transfagarasan si n-a tusit prea tare!
              Lasa omul sa-si ia ce-i place, chiar daca ia un rahat. Din moment ce vrea o masina cabrio, este foarte clara treaba!

PS: acum am acul lipit pe rosu...Deh, doar fitele sunt de capul meu:P

@Ion: o masina veche de 18 ani este clar a fost revopsita. Una intreaga, neatinsa nu prea gasesti.
              Poate doar in varianta M3, dar nici acolo.

LE: filtru de aer - 45 lei
              Filtru ulei - 30 lei
              Filtru polen - 100 lei
              Placute de frana - de la 50 lei
              Discuri - de la 80 lei
              Cap de bara - de la 50 lei (130 Lemforder).
              Scumpe tare, ce sa zic.
              Last edited by Cezar; 11 May 2013, 01:54.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                Piesele sunt chiar mai ieftine!!!
                Eu am Porsche si pot merge cu ea atat in oras cat si in afara. Oare un BMW pisicos raios nu poate?
                Am fost pe Transfagarasan si n-a tusit prea tare!
                Lasa omul sa-si ia ce-i place, chiar daca ia un rahat. Din moment ce vrea o masina cabrio, este foarte clara treaba!

PS: acum am acul lipit pe rosu...Deh, doar fitele sunt de capul meu:P

@Ion: o masina veche de 18 ani este clar a fost revopsita. Una intreaga, neatinsa nu prea gasesti.
                Poate doar in varianta M3, dar nici acolo.

LE: filtru de aer - 45 lei
                Filtru ulei - 30 lei
                Filtru polen - 100 lei
                Placute de frana - de la 50 lei
                Discuri - de la 80 lei
                Cap de bara - de la 50 lei (130 Lemforder).
                Scumpe tare, ce sa zic.
                Cezar, nu inteleg de ce ai o parere asa proasta despre BMW pisicuta...eu atat imi permit sa-mi iau(cabrio ce sa-mi placa), nu dispun de mai multi bani si nici sa intretin o masina mai scumpa...vorba aia, ma intind doar cat mi-e patura

Comment

eu zic sa stai linistita cu epava(bmw-ul)
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by danielriz View Post
                    eu zic sa stai linistita cu epava(bmw-ul)
                    adica sa nu iau masina, sau?

Comment

si eu vreau sa dau loganul pe un seat leon..ia-o si daca nu iti place o daicu vreo 2-3k eur

Comment

Originally posted by Bogdan20cj View Post
                        si eu vreau sa dau loganul pe un seat leon..ia-o si daca nu iti place o daicu vreo 2-3k eur
                        mi-o doresc maxim...doar ca masina e la aproape 800 km distanta de mine, daca proprietarul nu a mintit ar trebui sa fie in stare foarte buna si chiar sper asta, nu vreau sa bat atat drum de pomana...ca sa am de unde sa ma intorc

Comment

n-ai sa-ti dai seama, fara un mecanic priceput, halul in care e masina aia. cel cu bmw-ul nu il da de nebun

Comment

Originally posted by All3X View Post
                            adica sa nu iau masina, sau?
                            Sa nu o iei.
                            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by All3X View Post
                              masina e la aproape 800 km distanta de mine
                              deja se schimba datele problemei, noi ne gandeam ca ai vazut-o deja, ca e din oras de la tine... 800km... vazuta doar in poze, nu merita sa bati drumul, ca cine stie peste ce cazatura dai. cauta ceva mai aproape.
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

@ Allex: n-am o parere proasta despre masina. Ba chiar e o masina buna, din moment ce dupa 18-20 de ani inca mai poate merge si arata bine.
                                Faptul ca am zis "pisicos raios", nu inseamna o batjocura in cazul de fata. Am alintat-o

Eu zic sa o iei si sa nu mai stai pe ganduri.
                                O masina cabrio iti va aduc foarte mult zambet!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google