ala e miezu' ? vento ? vrei masina de 20 de ani tipla ?! ideea e ca din bmw-ul ala poate face ceva care, vorba lui cezar, sa-l faca sa zambeasca. pe cand dintr-un logan de 7 ani cu 250 mii ce sa mai faca ? o fi facut pana acum... taxi.
Schimb Logan Cu BMW
Collapse
X
-
Originally posted by B997NDL View Postpai si unde e masina ? in germania ? banuiesc ca ziceai de 800 km numai dus...
ia-o si gata.
Originally posted by adyshor View Postcel mai bine pentru tine si pentru el e sa va intalniti undeva la jumatatea drumului , pt ca si tu esti interesat de masina lui, si el de a ta, daca nu iti convine masina macar nu faci atatia km degeaba, si pentru carcotasi piesele nu sunt asa scumpe cum credeti voi si un BMW fie el de 20 ani face pipi pe Logan oricand si la orice. Eu as da Loganul pe pisica.
off: visul meu ar fi un urs cabrio.
si visul meu tot ala e....dar unul intretinut sare de 7000 euro
Comment
-
B997NDL , "tipla" in sensul de a o cumpara de la un pasionat . Sunt si in romania multe masini din 90 care sunt mult mai tipla ca multe logan'uri de pe sosele .
Cand spun tipla nu ma refer la masinile din low familia (sunt masini acolo , golfuri 2,3 ... vento sau alte masini din generatia aia pe care nu le-as schimba cu nici un golf7 , a3 din 2013 etc..)
De aia am zis ca dpmdv ar face o prostie (sau ar merge la risc) daca ar schimba loganu cu un cotez de pisic de la 400kmsigpic
Comment
-
Stai putin, ca o masina tipla nu ar merge la schimb cu un logan din 2005 cu 250.000 km.
Pasionatul nu ar schimba masina cu una romaneasca si rulata binisor.
Pasionatul ar vrea bani pe ea, si mult peste medie, ca doar na, e intretinuta bine si sunt putine modele ca a lui.
Noi vb despre ce poate face omul asta cu loganul sau: sa-l dea sau nu la schimb cu o masina cabrio. Evident ca acel cabrio va avea ceva probleme.
Insa intrebarea este daca este dispus sa mai repare la ea, ca sa se bucure de pletele in vant.
Si pare ca este.
Asa ca, d.p.m.v, la drum si facut schimbul.
Daca e consumul mai mare, ce daca?
Oricum iarna nu mai mergi cu ea, deci se compenseaza
Comment
-
n-ar fi iarna problema asa mare de mers cu ea, problema frigului e rezolvata...are si hardtop si nu mi-e frica ca are tractiune pe spate, cu niste gume noi si putina atentie nu are ce sa se intample
in alta ordine de idei incep sa am dubii daca s-o iau sau nu...daca stau sa-mi ascult inima acum as pleca dupa ea, mai am timp pana joi sa ma hotarasc exact...pana atunci mai aud niste pareri
Comment
-
schimb logan diesel cu bmw318i
buna domnilor
as avea nevoie de un sfat.
am un logan 1.5dci din 2008 abs plus.am cu el 93000km si ma mananca sa il schimb cu un bmw 318i din 99 - 2001. mentionez ca nu am avut deloc probleme cu el dar in ultima vreme circul foarte rar cu el si nu mai merita sa il tin.
va rog sa imi dati niste sfaturi daca merita schimbul respectiv. va multumesc anticipat
o zi buna si drumuri fara peripetii!
Comment
-
@ibogdannn
in conditii identice de intretinere un bmw va fi allways mai tare ca un VW.
cu un seria trei nou iei cam 1,5-2 passaturi. VW e masina saracului la ei
alea, de la low familia nu mai au motoare stock. asa poti face un bmw sa rupa.
bmw e masina sport. chiar si diesel iti da o senzatie aparte.
nu se pot compara. dupa mine, inca n-a iesit vreo masina in europa care sa bata un bmw m3, si aici ma refer nu numai la performante, ci si la ce primesti de banii aia, asa ca sa nu incepem cu porsche, ferrari...etc.
Comment
-
Originally posted by calin profu' View Postbuna domnilor
as avea nevoie de un sfat.
am un logan 1.5dci din 2008 abs plus.am cu el 93000km si ma mananca sa il schimb cu un bmw 318i din 99 - 2001. mentionez ca nu am avut deloc probleme cu el dar in ultima vreme circul foarte rar cu el si nu mai merita sa il tin.
va rog sa imi dati niste sfaturi daca merita schimbul respectiv. va multumesc anticipat
o zi buna si drumuri fara peripetii!
Comment
-
Originally posted by All3X View Postn-ar fi iarna problema asa mare de mers cu ea, problema frigului e rezolvata...are si hardtop si nu mi-e frica ca are tractiune pe spate, cu niste gume noi si putina atentie nu are ce sa se intample
in alta ordine de idei incep sa am dubii daca s-o iau sau nu...daca stau sa-mi ascult inima acum as pleca dupa ea, mai am timp pana joi sa ma hotarasc exact...pana atunci mai aud niste pareri
Am avut si eu o pisica coupe de prin 93 si pot sa spun ca e peste logan la orice capitol, daca e cat de cat intretinuta, bineinteles. Cred ca cel mai important ar fi sa verifici sa nu aiba rugina prea multa si sa nu fi fost lovita grav.
Motorul de 1.8 e un motor destul de fiabil, deci nu trebuie sa iti faci griji de faptul ca are km multi. Daca chiar e omorat, cu maxim 200 de euro gasesti sa iti pui altul. In schimb nu te astepta sa fuga prea tare pentru ca avand niste intarituri suplimentare caroseria unui cabrio e mai grea decat la sedan/coupe.
Oricum E36 are o varsta si va cere putina atentie. Mai ales daca esti nebun cu detaliile, tot timpul vei gasi ceva de facut la ea.
Sper sa iti fie de folos si daca mai ai intrebari, poate reusesc sa te ajut.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
eu as fi vrut sa aiba motorul de 2 litrii vanos dar nu pentru putere ci pentru consumul mai scazut fata de cel de 1.8...nu vreau masina pentru liniute...imi fac un moft, vreau sa am pentru vara o masina cabrio pe care sa o pot intretine( nu vreau sa ma plimb cu ea doar de sarbatori, duminica sau de ruga ) )
am rugat pe cineva sa mearga daca poate sa vada masina, sper sa reuseasca si sa-mi dea vesti bune
Comment
-
daca maine primesc vesti bune de la pers pe care am rugat-o sa se uite la masina...joi plec spre Galati, vineri revin cu poze (in caz ca am luat-o)
Comment
Comment