If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am nevoie de niste sfaturi sincere...fara prea mult tam-tam.
Vreau sa schimb masina mea, Dacia Logan 1.4MPI din 2005, model Laureat cu un BMW 320i cabrio din 1995.Precizez ca BMW-ul e inmatriculat, full...se face schimb pe schimb.
Se merita ?
da, pentru posesorul BMW-ului. lasa harburile si pastreaza-ti masina. stiu ca te incanta marca si puterea masinii, dar este deja cam veche, si destul de scumpa la piese/taxe etc.
singurul lucru care ma incanta...e cabrio
Loganurile din 2005 deja nu prea mai au pret, al meu are 250000 km, mi-e ca peste un an daca mai iau 1500 pe el e mult...sau il fac voucher, macar BMW-ul are pret intre 2500 si 4000, in functie de aspect,dotari si bine inteles starea lui
Era sa uit, masina mea nu are nici taxa platita...din cauza asta mi-e si mai greu sa ma scap de ea
Last edited by All3X; 9 May 2013, 02:08.
Reason: Automerged Doublepost
nu te impiedica nimeni s-o lasi in familie, sau s-o "vinzi" unui var, matusa, etc, cu o simpla procura. asa nu platesti nici o taxa, iar la final de cariera poti s-o duci la rabla. bmw-ul ala este deja obosit, indiferent ca-i cabrio sau nu.
eu as da loganul avand in vedere ca e praf.cu bmw ramai cu pletele in vant.pun pariu ca e mai ruginit ligheanul decat tigaia.daca nu avea atat de multi km loganul l-as fi pastrat, dar asa ...doua harburi.macar te bucuri si tu de senzatie,cat o merge.parere personala,sper sa nu fie nimeni ofensat.in caz de ..cer mii de scuze.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
daca stii ca loganul tau nu e intr-o stare excelenta se merita schimbul desi e o masina de aproape 20 de ani ,nu uita mai ales ca genul asta de masini nu sunt luate pt ''mers linistit''. Conteaza f mult daca este cu hardtop sau soft-top,dc este cu soft verifica-l sa nu intre apa in el,iar iarna o sa fie cam dificil de mers cu el dc ai soft ,o alta problema tractiunea spate,consum mai mare
Cam astea ar fi in mare..parerea mea este ca se merita numai dupa ce verifici bine bmw-ul .Succes !
Nu stiu cati ani ai, dar fa o simulare la un RCA cu B0 pentru motorul BMW-ului. Sa nu te duca in 2000 de lei sau chiar mai mult. Plus impozitul mai mare, plus o rezerva de bani de care trebuie sa dispui pentru eventuale interventii la BMW...
La Logan ai deja B8 la RCA, daca n-ai avut evenimente de la introducerea sistemului Bonus-Malus.
Daca toate cele zise de mine ti le permiti, fa schimbul.
Nu stiu cati ani ai, dar fa o simulare la un RCA cu B0 pentru motorul BMW-ului. Sa nu te duca in 2000 de lei sau chiar mai mult. Plus impozitul mai mare, plus o rezerva de bani de care trebuie sa dispui pentru eventuale interventii la BMW...
La Logan ai deja B8 la RCA, daca n-ai avut evenimente de la introducerea sistemului Bonus-Malus.
Daca toate cele zise de mine ti le permiti, fa schimbul.
Din cate stiu eu clasa Bonus Malus se "mosteneste" indiferent daca ai B8 sau M8,asa toti cei cei care ar avea M8 ar vinde masina si ar reveni la B0.Legat de subiectul topicului ar fi mai indicat un BMW E46 decat E36 dar ar trebui sa mai dea o diferenta mai mica sau mai mare de bani.
Eu m-am referit la faptul ca mosteneste clasa Bonus Malus daca vinde masina si cumpara alta masina.In linkul de mai jos scrie cum sta treaba cu Bonus Malus.
Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca sistemul Bonus/Malus a fost creat pentru rasplatirea soferilor atenti in trafic si penalizarea celor care produc accidente.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
daca stii ca loganul tau nu e intr-o stare excelenta se merita schimbul desi e o masina de aproape 20 de ani ,nu uita mai ales ca genul asta de masini nu sunt luate pt ''mers linistit''. Conteaza f mult daca este cu hardtop sau soft-top,dc este cu soft verifica-l sa nu intre apa in el,iar iarna o sa fie cam dificil de mers cu el dc ai soft ,o alta problema tractiunea spate,consum mai mare
Cam astea ar fi in mare..parerea mea este ca se merita numai dupa ce verifici bine bmw-ul .Succes !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment