Ai poze cu BMW-ul in cauza?
Schimb Logan Cu BMW
Collapse
X
-
-
fa schimbul. are dreptate cezar. mai ales daca o cosmetizezi putin e mult mai vandabila. vorba ta, loganul va ajunge curand voucher.
si la un bmw poti face tuning. pe logan orice ai face e tot logan si pare destul de penibil sa ai jante late pe spate si eleroane cand ai tractiune pe fata si 70 cp. e greu sa faci ceva cu gust pe logan si pur si simplu nu merita.
Comment
-
-
si deci...pe ultima suta de metrii...sa iau BMW-ul sau nu ?
Precizez ca are motor de 1.8, aprox 210000 km (pe bord dar nu cred ca sunt reali), full electric, jante pe 17", hard topLast edited by All3X; 10 May 2013, 03:57.
Comment
-
Eu zic sa faci schimbul mai ales ca masina ta are si ea multi kilometrii. Eu l-as face, acum depinde daca te pricepi cat de cat la mecanica, eu cu masinile mele nu prea dau prin service si ma ajuta foarte mult la economisirea banilor, deci nu mi-e asa frica de a repara ceva la masina in caz ca are vreo problema. In fine. Succes! Sa ne tii la curent.
Comment
-
pot spune ca ma pricep cat de cat la mecanica, la logan inafara de distributie si ambreiaj am schimbat totul cu mana mea
problema care ma macina ar fi alta, desii masina mea are 250000 km nu are probleme, totul a fost schimbat la timp...stiu ca daca ar trebui sa fac cu ea un drum de 2000-3000 km m-ar aduce inapoi acasa fara probleme, in schimb starea BMW-ului o stiu doar din spusele proprietarului plus ca masina e la aprox 800 km distanta de localitatea in care sunt eu...mi-e sa nu bat drumul de pomana pana acolo ca sa am de unde sa ma intorcLast edited by All3X; 10 May 2013, 11:21.
Comment
-
Eu zic da. Si la BMW si la loganul tau la cati kilometrii are, trebe sa ai 1000 euro pregatiti pt eu stiu ce reparatii in viitor...plus ca peste 2 ani Loganul sigur are valoarea unui voucher.
De BMW-ul ala mai scapi chiar si pe bani, la cati "reisari" sunt in Romania
Comment
-
sti care e curiozitatea mea? de ce da ala bembeu pe un logan?sincer doar parerea mea,mi se pare cam ciudat si ceva putred la mijloc..eu unu sincer nu as da loganul meu de ~8 ani pe bembeu cu ~18 ani vechime serios acuma sunt 10 ani intre ele pentru ce?ca sa vada lumea ca mi-am luat bembeu?cine stie cate accidente poate sa fi avut in astia 18 ani..asa loganul stiu ca lam luat de nou cum am mers cu el cum lam ingrijit..acuma e alegerea ta..asta a fost strict opinia mea!!!Last edited by faraonw; 10 May 2013, 15:11.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Alex mai bine ramai la logan,la bmw ai multe minusuri,iarna cu tractiune spate esti mancat plus ca e decapotabila,doamne fereste la un inpact sau o rasturnare nu ai nici o siguranta,plus ca are un consum de 10-15 in oras depinde cum o calci.
Comment
Comment