Schimb Logan Cu BMW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu pana acum as fi vazut-o deja cel putin, daca imi placea o si luam. Eventual poate gasesti pe cineva care are si el bmw asemanator si mergeai cu el.
    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Originally posted by Cezar View Post
      @Ion: o masina veche de 18 ani este clar a fost revopsita. Una intreaga, neatinsa nu prea gasesti
      Cezar, ideea e ca omul sa isi ia o masina cu care sa mearga, sa nu aiba emotii cand merge la Inspectia Tehnica Periodica. Tu am vazut ca ti-ai luat masini sh ca lumea - erau in mintile lor, ceea ce n-as spune despre BMW-ul asta din poze.

Eu in 2001 mi-am cumparat prima masina - un Renault 5 1.6 diesel fabricatie 1987, vopsea originala destul de matuita insa fara pic de rugina, cu 278000 km la bord. I-am schimbat motorul dupa 1 luna cu unul adus din Germania si am fost super multumit de masina. Dar era in stare originala, nu era "tiganita", rotile ii stateau bine.

Treaba cu "gasesti piese la dezmembrari" - nu stiu cat de interesanta e. Mai bine ai o masina cu care mergi, decat una la care surubaresti si bagi banii in piese si mecanici. Asta trebuie sa gandeasca fiecare - in functie de masina pe care o alegi, bagi banii in benzina si weekend la munte, sau stai prin service si te imprietenesti mecanicii si dezmembrarile. BMW-ul ala arata deja surubarit - e obosita masina. Cel care o da pe un Logan, stie bine ce probleme are masina. Chiar si consumul, nu-i de colea... Sa dai un Logan care consuma 5.4 - 6.5 l/100km pe un BMW care consuma 8 - 12 l/100km - e si asta un aspect important.

Omul poate sa decida orice doreste - eu nu cred ca il invata nimeni de rau aici.
      Last edited by ion_R5; 11 May 2013, 10:03.

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
        @teo21din, din cate stiu nu ai nici permis, deci teoretic nu ai condus masini decat pe calculator, nu cred ca ai condus BMW, chiar si model vechi, o motorizare buna e cu enspe clase peste logan, am zis motorizare buna, nu lesinaturile de 316i cum isi iau toti meltenii.
        Am avut ocazia sa conduc un 323i compact din 98' , sa vezi acolo putere, daca tu ai un fix cu BMW-urile nu inseamna ca toata lumea care are asa ceva e cocalar... Fii mai retinut in afirmatii.

P.S cine isi ia asemenea motorizari de 2000 sau 2000+ nu se mai uita la 2l de benzina in plus, pentru ca aia e diferenta, poate si ceva mai putin...
        Nu am permis dar am mers destul cu Loganul iar cand am condus un 316i (tot 95' daca nu ma insel) nu m-a impresionat aproape cu nimic. Aspect invechit , interior la fel , nu mi-a placut cum ia viraje , motor lesinat (nu ca la Logan ar fi ceva mai bun...) intr-adevar masina de meltean cum ai spus mai sus. Tot nu mi-as da Loganul pe niciun BMW fie el 3 si cat o vrea. Sper ca totusi initiatorul topicului daca va face schimbul nu o sa se alature celor cu "bavareza bate tot" .
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

mai bine faceai un poll daca esti indecis...
          parerea mea e ca vei avea o surpriza cand vei ajunge pe langa ea. la praguri mi se pare intervenit(par ruginite si colorate de curand) si nici la tabla nu arata prea bine. daca tu ai da loganul pe un bmw intreaba-te de ce ar da el un bmw pe logan. sper sa faci alegerea buna si pana la urma sa mergi pe mana ta nu pe parerea altora.

Comment

Pai si ce pana mea ai rezolvat daca ai luat masina cu vopseaua intreaga?))
            Uite, ai schimbat motorul.
            Si ce legatura are vopseaua cu ITP-ul?

Pana la urma, este o masina cabrio, la pret de logan de 250.000 km!!!!!
            Sa ne uitam totusi la alternativa.
            Sigur ca ar fi buna una din 2020, insa la categoria schimb imi pare cea mai buna alegere, ca omul asta sa-si traiasca un vis.
            De obicei pt vise, scoti o caruta de bani din buzunar!
            El are ocazia sa o nu faca...

@ceilalti: e bine ca n-are loganul rugina Si tot e bine ca are doar "70.000 km".

Comment

adevarul e ca pisica de 20 de ani chiar e un vis...

Comment

Masina cabrio e un vis! E visul lui, nu al meu si nici al tau!
                Faptul ca se poate materializa printr-un schimb de junghi pe junghi, imi pare foarte tare.

Sau mai bine hai sa ne amanetam viitorul si sa facem credit la banca.
                Da, clar e mult mai bine un credit pentru o masina

PS: cum si loganul de vis, dupa 250.000 km si 7-8 ani. Plus ca pisica aia o poti vinde ulterior, spre deosebire de logan, pe care nu mai iei nici 2 lei.

Comment

zici ca e bmw-ul tau )

Comment

Originally posted by All3X View Post
                    mi-o doresc maxim...doar ca masina e la aproape 800 km distanta de mine, daca proprietarul nu a mintit ar trebui sa fie in stare foarte buna si chiar sper asta, nu vreau sa bat atat drum de pomana...ca sa am de unde sa ma intorc
                    Daca esti interesat concret, fa un precontract cu respectivul.
                    Ii dai 10% din valoarea masinii, daca si numai daca masina este in tocmai cu descrierea facuta de el. La descriere trebuiesc spuse toate aspectele.
                    In caz contrar trebuie sa-ti inapoieze acei 10%, drumulul si daune de 2000 lei. (am zis 2000, ca sa-i dai unui avocat din ei jumatate, prima de succes. Asta in cazul in care vei avea nevoie).

Originally posted by sorin1983 View Post
                    zici ca e bmw-ul tau )
                    Zici ca esti pe alta lume)
                    Last edited by Cezar; 11 May 2013, 10:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

varianta si mai buna e sa gasesc pe cineva din orasul in care se afla masina, sa mearga acea pers s-o vada...si dupa sa-mi zica daca se merita sa bat atat drum

Nu mai da quote la ultimul mesaj. Se subintelege ca lui ii rapunzi. Ms de intelegere.
                      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

Sau asa, si macar stai linistit.
                        Oricum, chiar daca mai are ceva rugina si a fost pocnita, tot merita.
                        Masina ta cat valoarea acum? 1500 euro? 2000 ?

Comment

sincer...n-am nici cea mai mica idee, oricat ar face o trage in jos faptul ca nu are taxa platita, in schimb BMW-ul fiind inmatriculat in 2010 o are si nu e recuperata
                          My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

pai si unde e masina ? in germania ? banuiesc ca ziceai de 800 km numai dus...
                            ia-o si gata.

Comment

cel mai bine pentru tine si pentru el e sa va intalniti undeva la jumatatea drumului , pt ca si tu esti interesat de masina lui, si el de a ta, daca nu iti convine masina macar nu faci atatia km degeaba, si pentru carcotasi piesele nu sunt asa scumpe cum credeti voi si un BMW fie el de 20 ani face pipi pe Logan oricand si la orice. Eu as da Loganul pe pisica.

off: visul meu ar fi un urs cabrio.
                              sigpic

Comment

Dpmdv bmw'ul respectiv mi-se pare ca este aproape de kitsch , cel putin la interior . Si eu mi-as da loganul pe o masina veche (care sa-mi placa, gen ventovr6) dar pe una tipla , ideea este sa cumperi una intretinuta si pe care sa o cunosti (sa sti un istoric de baza) . Chiar daca mai vi de acasa cu 2-3-4 sute
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google