Schimb Logan Cu BMW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

proprietarul BMW-ului lucreaza si nu ne putem intalnii decat in weekend...asa ca mai bine ma duc eu in timpul saptamanii, ne-am inteles ca eu pun banii de benzina pana la el iar el imi plateste drumul inapoi cu BMW-ul
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

Parerea mea , e ca masina arata f bine, pentru varsta ei. Daca crezi ca poti sa o intretii nu mai sta pe ganduri. Eu unul a si lua o. Si eu a si face un schimb asa. Bafta . sa revii cu informatii.
      Problemele nu exista! Noi le creem!

Comment

joi plec dupa ea, revin vineri cu poze reale...doar sa-mi permita vremea

Comment

m-am hotarat...am plecat dupa BMW...revin vineri cu poze

Comment

Te felicit pentru decizie! Astept poze si impresii
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

din pacate nu am luat masina...era o rabla...am facut si 1600 km de pomana

Comment

De ce n-ai facut un precontract?
                Crezi ca eu am zis de prost?

Comment

deci in concluzie ce am zis la pagina 4 s-a adeverit... imi pare rau ca nu ai reusit sa te bucuri de ea dar sincer e mai bine asa.

Comment

asta e...macar am facut o plimbare

Originally posted by Cezar View Post
                    De ce n-ai facut un precontract?
                    Crezi ca eu am zis de prost?
                    explica-mi exact cu ce sa mananca acel precontract...da-mi te rog PM
                    Last edited by All3X; 17 May 2013, 11:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu cand ti-am zis?cu bani aia care ai bagat benzina te duceai la mare..
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

Comment

• Te felicit pentru decizie - masina se vedea ca e "tziganita"

Comment

• Originally posted by All3X View Post
                          asta e...macar am facut o plimbare

explica-mi exact cu ce sa mananca acel precontract...da-mi te rog PM
                          Faci un contract prin care cel ce avea masina declara ca masina este conform descrierilor si ca nu are niciun defect in afara de cele mentionate.
                          De asemenea, costul pana la vizionarea masinii este platit integral de vanzator, iar in cazul in care cumparatorul se razgandeste independent de precizarile asupra starii tehnice a automobilului, acesta sa plateasca integral suma pentru costul drumului + daune cu clauza penala de 20%.

Asa era si capra si varza impacata.
                          Altfel, doar te plimbi pe drum ca fraierul.
                          Cine are o masina ok de vandut, accepta acest tip de intelegere.

Samasarii taranoi nu o vor face!
                          Si asa iti pazesti si tu curul.

Totusi, la o masina veche de 18 ani, la pret de logan vechi, sa nu te astepti la vreo minunatatie!
                          Va fi o masina de 2000 euro, cat valoareaza si a ta, ca doar nu ti-o da ala tie moka.

Comment

• daca tot esti decis exista variante mult mai bune..
                            Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              ...
                              Totusi, la o masina veche de 18 ani, la pret de logan vechi, sa nu te astepti la vreo minunatatie!
                              Va fi o masina de 2000 euro, cat valoareaza si a ta, ca doar nu ti-o da ala tie moka.
                              nu tu il indemnai sa faca schimbul?

Comment

• L-am indemnat, insa sa se astepte la o masina de 2000 euro, nu la o scula.
                                Probabil se astepta sa fie o masina foarte buna.
                                Este o masina de 2000 euro!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google