Schimb Logan Cu BMW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by All3X View Post
    da, e interesat...ii da cu virgula la faza cu taxa dar...

la schimb cu Loganul

un link sa va faceti idee despre masina http://www.tocmai.ro/bmw-525-tds-inm...-10364782.html
    Am avut si eu un 525tds.
    Foarte confortabile, foarte mari.
    Sunt balene pe sosele, nu sunt asa rapide si nu au un consum prea mic.
    La 120 km/h imi consuma in jur de 7-8.
    Viteza maxima 200, sau usor peste.

Eu i-am schimbat amortizoarele spate, si m-au costat 800 lei perechea.
    Nu este o masina asa ieftina de intretinuta, insa e misto tare de condus.

Merita 2000 euro! Deci, schimba masina ta cu dricul, daca il stii.

Comment

• stiu masina, am condus-o...e totul ok, arata exact ca in poze...
      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

• Daca ti-o doresti, ce mai astepti?
        Aprobarea forumistilor?

Comment

• doresc sa mai aud ceva pareri...si parca nu mi-as lua masina chiar asa de veche
          My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

• Cand incepi cu indoieli inainte de a vedea masina, clar ca nu e masina dorita.

Comment

• Daca vrei niste pareri mai avizate, intreaba pe forumul BMW. Aici sunt strugurii acri pentru multi
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La 2.100 EUR nu mai sunt chiar asa acri strugurii. Unii isi cumpara TV mai scump decat masina aia.

Sa sari de la BMW 320i cabrio din 1995, la 525tds arata ca nu esti chiar hotarat ce tip de BMW vrei. Orice BMW?
                Last edited by mr.K; 20 May 2013, 16:29.

Comment

• Iti zic din experienta lui varamiu ca bmw ala nu se merita,la fel ca ala si acelas motor are si el,nu e nici foarte confortabila si nici ieftin de intretinut,mai bine mai cauta,poate vei gasi urmatorul model(e39) emuult mai confortabil sau e36 cu motor 2000,nu iti lua 1.8 ca e mort si daca te dai la el consuma mai mult ca 2.0.
                  Vezi ca e trecere mare de la logan la bmw,chiar si din 89(urs) nu se compara la nimic

Comment

• Daca isi ia BMW SIGUR nu o sa plictiseasca ...
                    1. Sa o repare ...deja la vechimea aia ajunge F.O.R.D. "Fix Or Repair Daily"
                    1'. Sa faca rost de bani pt piese
                    2. Sa faca rost de bani de combustibil
                    3. Cand merge, se va intampla si chestia asta, uneori, o sa-si dea seama ca are tractiune pe spate, suspensie slaba pe fata ce trebuie schimbata ca topaie masina la 100km/h...
                    4. Iarna o sa dea la pace cu Videanu sa-i dea vreo 2-3 borduri sa le puna in portbagaj...

Si lista poate continua...
                    La motor de 2500 te-ai uitat cat e impozitul si restul ?
                    Sa mai zic de consum ca e ~ la dublu ?
                    Last edited by moog; 20 May 2013, 20:18.
                    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Ai fumat ceva?

Comment

• Eu?
                        Neee, e din realitatea crunta...
                        Parca spusei ca am un amic ce a facut prostia asta...
                        Nu trece o saptamana sa nu rad de el

Comment

• Eu inteleg din afirmatia ta (Daca isi ia BMW SIGUR nu o sa plictiseasca ...) ca BMW e mult sub Dacia! Total aberant. Daca ne uitam exact pe ce model de BMW doreste colegul, e partea a doua,....faza e ca in prezent are un Logan destul de vechi, care presupune probabile cheltuieli de intretinere, pentru ca Loganul nu este indestructibil iar BMW se va strica sigur. In concluzie, schimba o masina veche cu una veche! Costuri de intretinere, consum, etc sunt irelevante pentru un om care doreste sa cumpere un BMW. Cel putin intr-o tara normala. Din punctul meu de vedere, sare din lac in put.

Daca are un prieten probleme cu masina, nu inseamna absolut deloc ca toate modelele respective sunt cu probleme. Si eu am 12 prieteni cu MARI probleme la Logan, e relevant??

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                            Daca vrei niste pareri mai avizate, intreaba pe forumul BMW. Aici sunt strugurii acri pentru multi
                            Acolo doar n-o sa zica ceva contra BMW-ului....
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Da. Mai bine sa-si ia Logan. Am gasit.. Bmw-ul e naspa.

Comment

• Nu am zis ca e sub Dacie...depinde de fiecare care e scara de valori...
                                Dar "saltul" mai ales in costuri va fi mare
                                Costurile nu sant irelevante, decat pt unul cu BANI...banui ca nu a castigat la 6/49 zilele astea
                                Cineva care si-a facut bugetul pe Logan si sare la BMW, daca e slab de inima poate face preinfarct
                                Intradevar saltul de calitate, comfort, dotari este mare...dar e o vorba...ne intindem cat e patul...daca te intinzi pana cazi poti sa ai surprize ...
                                Si eu in trecut am facut un salt...Cielo-Skoda O1...preturi ~la dublu si uneori mai mult...daca saream la Audi/Superb cum cerea inima initial aveam parte de un salt mult mai mare...
                                Saltul de la clasa low cost la premium zic ca e cam mare...
                                O sa aiba surprize mari...mai ales daca vrea sa o foloseasca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google