Ai de lucru la ea. O achizitie frumoasa. Sa o stapanesti sanatos.
Hobbyurile Si Pasiunile LOGANISTILOR
Collapse
X
-
Multumesc.
Intre timp locomotiva este gata de alergat pe sine.Acum este cu cupla de decodor si decodor digital.
Ca veni vorba colectia s-a imbogatit cu inca doua piese Taigatrommel BR 220 si Ludmilla BR 142.
》Captain of the black pearl
Comment
-
Alte cateva achizitii .Captain of the black pearl
Comment
-
Cateva piese noi in colectie aduse de Mos.Captain of the black pearl
Comment
-
Noutati in colectie si inca o vitrina plina ochi.Last edited by GFN; 19 February 2016, 01:28.Captain of the black pearl
Comment
-
Fain! Ai o colectie....respect! Locomotiva cu vulturu este din RDG? O istorie a ei? Daca cu markerul negru acoperi niste linii, obtii zvastica, ar fi in concordanta cu tipul locomotivei, an fabricatie? Daca da, esti tare, faci o colectie WW2. Mai trebuie sa faci rost de tehnica militara la scara.
trimis de pe mobilLast edited by Oti; 19 February 2016, 09:47.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Multumesc pentru apreciere Oti.
Cea cu vulturul este intradevar replica locomotivei BR 50 DRG epoca II (perioada Reich-ului ) folosita in special pentru deplasarea trupelor si a tehnicii militare a Wehrmacht catre fronturi.
Acest tip de locomotiva a fost produs si in alte tari care se aflau in acea vreme sub ocupatie nazista si care aveau uzine pentru productie de material rulant , este o serie intreaga de locomotive de razboi din clasa 50 (BR 50 ,BR51, BR2, BR 53)care au fost caii de povara pe sine ai acele perioade.
Locomotiva reala dupa care este facut modelul meu a fost produsa la Uzinele Skoda din Cehia care in acea perioada se aflau sub ocupatie si produceau pentru nemti .La modelul meu pe cilindrii are o placuta cu inscriptiile SKODAWERKE 1941
Locomotiva din colectie la scara 1/87 este produsa de catre firma Roco cod produs 43300 , are acea zvastica redesenata pentru ca simbolul este interzis dar ca sa poata sa o vanda au ales aceasta solutie ,cum ai zis si tu trebuie doar astupate cateva linii cu negru si obtin simbolul de atunci.
Pe viitor intentionez sa cumpar si vagoane de transport cu tehnica militara din acea perioada pentru a forma o garnitura WW2 germana.Last edited by GFN; 19 February 2016, 15:31.Captain of the black pearl
Comment
-
Uite asa invata astia mici istoria tehnicii. Japonezii au sters de praf aburoasele si le-au dat drumu pe sine cand au avut evenimentele cu, cutremurul. Noi cred ca le-am topit. Inca tin minte pasarela din Iasi, gara spre cartierul Alexandru, sub ea era o intreaga colectie de locomotive cu abur ruginite, cred ca unele aveau si urme de gloante, asta prin 92-95.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
O alta achizitie BR 44 DRG(Deutsche Reichsbahn Gesellschaft) la care a fost putina treaba pentru conversia la sistemul digital, frezat tender si modificat instalatia electrica .Captain of the black pearl
Comment
-
A 77-a locomotiva din colectie.
BR 23 105 iar ultima poza este cu locomotiva reala dupa care a fost facut modelul.Captain of the black pearl
Comment
-
Achizitii noi.Captain of the black pearl
Comment
-
Captain of the black pearl
Comment
Comment