Despre Cezar iti confirm eu, pentru ca ne cunoastem personal. Hai sa revenim la subiect, chiar daca e greu sa pastram o discutie fara sa ne legam de persoana celuilalt ))))))))
Romanul Sa Nu-si Piarda Identitatea Si Traditiile - Indiferent De Momentele Istoriei
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, numai ca thread-ul se refera la alte lucruri. Ca sa arati ca esti destept nu trebuie sa mergi cu dosarul de diplome la tine. Persoana a mai facut afirmatii urate pe alte threaduri si nu de putine ori te-am rugat, pe tine si pe alti moderatori, sa stergeti acele posturi. Nu mai vorbim ca pana acum ceva vreme impartea cartonase fara numar. Daca nu ii place threadul de ce posteaza aici? Sa ne lasa pe noi aia prosti, fara 3 facultati, care stam prin bodegi, cocalari,...(sau cum ne-a mai facut) sa ne spunem parerea. Cred ca nu facem nici un rau daca vorbim despre tara asta pe care tot vor astia sa o vanda (vezi treaba cu aurul, cu gazul,...). Cred ca cel mai bine era ca cel care a facut threadul sa fie moderator al threadului lui, iar voi supramoderatori (adica sa puteti interveni peste tot). O parere.sigpic
Comment
-
Daca e sa stergem posturi, la reclamatia fiecaruia, 60% din forum ar disparea. Acolo unde situatia o impune, se sterg pagini intregi, e cazul thread-ului cu Autovit, dar, inca o data, nu are legatura cu subiectul.
Fiecare ar trebui sa se gandeasca ca felul cum ceilalti reactioneaza, e reactie la reactia lor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Frustrați si ignoranți sunt cei ce vad marile si multele probleme din țara asta?! Faptul ca oamenii bătrâni care au muncit și plătit taxe la stat nu au azile unde sa fie îngrijiți corespunzător? Nu avem scoli, stau copiii in frig, nu avem spitale, nimic nu merge normal aici, se dau foarte mulți bani catre biserica...populația este in mare parte analfabeta si trăiește fix ca-n evul mediu. Mersul la buda in fundul curții tot o traditie românească este...si noi vorbim de ignoranță...voi trăiți intr-o BULĂ?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by PCH View PostFrustrați si ignoranți sunt cei ce vad marile si multele probleme din țara asta?!
Eu nu vreau sa plec, raman aici in tara asta si incerc sa schimb ceva. Tu vrei sa pleci?
Hai fratilor sa facem ceva. Hai sa organizam duminica seara o intalnire a loganistilor in Piata Victoriei, sa ii sprijinim pe cei ce se opun celor care vor sa vanda tara pe bucati. Hai sa facem ceva. Orice. Veniti cu idei.Last edited by MihaiiahiM; 20 December 2013, 12:19.sigpic
Comment
-
Nu ai ce sa faci, decat sa te schimbi pe tine. Intr-un sistem prevazut cu lant de comanda, a spune ca turma poate face ceva, este sinonim cu a nu intelege lumea in care traiesti. Toate revolutiile, revoltele si orice alt fel de miscare sociala, au fost instrumentate, nu s-au manifestat din dorinta "poporului".In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Prima declaraţie a lui Gheorghe Hagi în calitate de selecţioner: "...Eu o să le spun jucătorilor clar: haideţi să mergem acolo, haideţi să ieşim, să cîştigăm orice, să facem, să fie bine ca să nu fie rău. Dacă vă e frică..."
Hai ca parca se potriveste si aici, sa iesim, sa castigam orice, sa vada ca suntem.
OK. Atunci sa stau acasa si ma voi uita la televizor?sigpic
Comment
Comment