Romanul Sa Nu-si Piarda Identitatea Si Traditiile - Indiferent De Momentele Istoriei

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by CeDeBe-L View Post
    Din pacate (fara rasisme) in cazul acestei minoritati raportul e cam 1/100 (parerea mea).
    Din pacate, (cu rasism) in cazul acestei minoritati raportul e cam 1/100.000 (parerea mea*).

Comment

• Hahahah...true!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Urmareste proiectul Turul Europei 2024 si sustine-l prin donatii:http://revolut.me/dragosschiopuAlătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:ht...

Din cauza asta o duce tara asa de "bine"
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
          Gresit. Nu poti face "curatenie" ca apar prea multe giumbuslucuri de-ale tale. Dar poti sa mai arzi cate un "Bombonel" care a exagerat prea tare.
          Foarte corect ce ai scris - de asta nu se face curatenie temeinic niciodata.

In 2004 romanii l-a votate pe Basescu "pentru ca e mai smecher si o sa dea cu Bombonel si cu baronii PSD de pamant". Dar ce sa vezi, a avut si el oamenii lui si a facut smecherii cat a putut. ... si evident nu poate face "curatenie" prea adanc - fiindca da si peste ai lui.

Si atunci arde unul, 2, ...n "Bombonei". Dar cu nimeni nu-i vesnic pe pamant - si cu atat mai mult nici "Sefu' Statului" nu e vesnic la Cotroceni - va veni momentul cand va fi si el vanat pe post de "Bombonel" - de catre urmatorul "Presedinte jucator"

Si uite asa se ajunge la o rafuiala permanenta - in care sunt utilizati banii publici, organele de ancheta si serviciile speciale --- o dosariada mai politizata ca inainte de 1989 (aici vorbim de organizatii politico-mafiote - care se grabesc care mai de care sa "privatizeze" bogatiile si monopolurile acestei tari unor smecheri din afara)

Iar poporul (prostimea) se bucura: "ce bine, l-a arestat pe Bombonel"

Eu am un singur regret: ca Bombonel n-a plecat la "zdup" de mana cu toti cei care au guvernat Romania dupa decembrie 1989 - cu tot cu Iliescu, Isarescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Ciorbea, Vacaroiu, Stolojan, Basescu, Boc, Udrea, Tariceanu, MRU si lista este foarte foarte lunga (capii serviciilor secrete, ai armatei, ai ministerelor, etc)

Comment

• Ultima replica face toti banii!

Comment

• 64 de dosare de mare corupție vor fi inchise mulțumită lui Ponta si maimuțelor care au votat USL. PCR ul asta ne vinde pe față, schimba si face legi dupa bunul plac, doar sa le fie lor bine. Cred ca si prin Germania umbla Merkel cu malai si ulei pentru voturi. Epoca de piatră e aici...ULTIMA țară din Europa, demna de africa centrala.

Comment

• Lasa ca si Merkel promite marea cu sarea prin Germania, politica e aceeasi curva peste tot, doar ca se vinde altfel in alte rai, nu la marginea drumului prafuit, pe o sticla de ulei si niste malai, ca in Romania.

Base a acumulat mult mai multe bube decat a apucat Ponta sa o faca, daca nu ajunge pe vreo functie cu imunitate dupa ce nu mai e presedinte, o sa auzim de el facand plimbari la instanta.

Comment

• Nu ma interesează ce a acumulat basescu. Vad ca maimuțoiul intr-un an a reușit sa rupă cum nu a reușit baselul in 10 ani. Ponta si al sau partid s-a intalnit la miez de noapte sa schimbe legi, sa isi faca imunități si alte nenorociri. Guvernarea lui a reusit sa sperie toate țările din UE plus USA. Asta e bun in rusia, Coreea de Nord...sa duca dreacu acolo cu toti ai lui. Voodooi in guru

Comment

• Nu ma interesează ce a acumulat basescu. Vad ca maimuțoiul intr-un an a reușit sa rupă cum nu a reușit baselul in 10 ani
                    Zi-le asta alora care au avut salariul taiat de Base si reintregit de Ponta. Daca pe tine nu te-a afectat vreo tampenie a chiorului, eu cunosc oameni pe care i-a afectat.Voodu-i in gura pe chior si pe ochelarist. Si pe Merkel, ca a dovedit impartialitate, luandu-i fatis partea marinarului.
                    Ca simaptizati cu unul, sau altul, nu are importanta, trebuie sa constientizati ca pe ambii ii doare fix in partea dorsala de voi.

Comment

• Ca la noi, la NIMENI! Bucuresti-Constanta, A2 este inca inchisa!!! Intre timp, romania plateste MILIOANE de euro pentru "dezapezire", daca nu ma insel tara asta plateste cei mai multi bani pentru dezapezire, mai mult decat Norvegia, Germania, Franta, etc :| Da, dar cine o sa aiba catedrala noua cu turnulete de aur??

Comment

• Pe Pontel il avem nu fiindca este "capabil", ci fiindca prostimea a votat sa scape de chior...Ceea ce PSD-ul, cu toate relatiile lor, n-a reusit. Aproape ca pot jura ca erau vorbiti. PDL-ul s-a retras in liniste si va reinflori ulterior. Probabil cu ocazia asta PSD-ul isi sapa groapa definitiv. in frunte cu pontel...Se pare ca tot Base e mai destept si mai capabil. Cat despre taierile de salarii, chiar au fost inevitabile. Este in schimb evitabila cresterea taxelor, dar uite ca Ponta nu realizeaza asta. Taierea de salarii a mai egalizat putin salariile intre bugetari i privati. Boua vi se parea normal ca o femeie de serviciu sa aiba 2000 de lei in mana? Cati dintre cei care lucrati la privat primiti banii astia? Pe care post? Cata raspundere implica?

PCH, cat ai baut? In nicio tara civilizata nu se dezapezeste pana cu se opreste viscolul. Daca tot esti asa pro-Germania si pro-Canada, intereseaza-te cat dureaza pana se curata acolo, cat timp dureaza, si daca nu cumva drumurile se blocheaza dinainte sa ninga. Dupa aia vino sa faci declaratii. Din punctul meu de vedere, esti fix tipul de persoana care se uda instant cand aude de ceva "vestic", fara sa aiba macar curiozitatea sa verifice cum o fi pe acolo. Tu chiar crezi ca in Canada (ca acolo tot aflam ca vrei sa pleci) te tine cineva in puf? Acolo daca nu prestezi munca calumea nu vezi un leut. Ajutorul social nu ajunge sa traiesti, si, din cate stiam, este limitat la o anumita perioada. Dupa care te intind cainii ca pe la noi. Ba chiar, in plus, salvarea nici nu te ia din strada daca n-ai "social security". La noi ajungi macar la spital si-ti face o injectie-doua. Daca nu esti tipul workaholic, si nu-ti plac muncile "de jos", n-ai ce cauta acolo! Mai citeste ceva forumuri referitoare la faimoasa Canada, care traieste fix depe urma imigrantilor "atent selectionati".
                        Last edited by razvanamza; 1 February 2014, 15:55.

Comment

• A A2 (Lehliu-Fetesti) 65+000-143+000 FETESTI (IL)-LEHLIU (CL) Ca urmarea a vremii nefavorabile, s-a instituit restrictia de viteza de 50 km/h, se circula in convoi de autovehicule insotite de echipaje DRDP+IPJ Circulatia se desfasoara cu o restrictie de 50 km/h. cu precizarea ca se vor forma coloane de autovehicule conduse de echipaje ale CNADNR si Politia rutiera.

Cantitati mari de zapada troienita si suluri de zapada
                          Eu vad ca se circula. Lasa mah, ca va deveni taxabila autostrada si va putea sta inchisa inzapezita, fara probleme, si o luna, ca toti romanii cu gura mare si doritori de mocaciune, vor merge pe "drumul vechi".
                          Apropo abia astept sa vad cum pe viitoarea autostrada Comarnic-Brasov vor circula doar aia de frecventeaza Bamboo, pentru ei fiind rusinos sa afle prietenii ca au ajuns la Sinaia pe DN1, fiind un act de saracie. Restul, tot pe "drumul vechi".

Cat despre taierile de salarii, chiar au fost inevitabile.
                          Salariile au fost taiate, dar bugetul instituiilor publice a ramas acelasi. Banii "economisiti" au fost cheltuiti pe achizitii publice. Adica s-au cumparat laptopuri si mobilier la de 3 ori pretul real. Se vede ca nu stii cum merg treburile astea. Banii aia s-au cheltuit oricum, dar au ajuns in buzunarele catorva si au dosparut din buzunarele multora.
                          Eu nu-ti povestesc din ce am vazut la TV, ci lucruri reale, probate.
                          Last edited by mr.K; 1 February 2014, 15:57.

Comment

• Stiu ca s-au cheltuit aiurea, dar bugetele astea numai asa se cheltuiesc. Si eu stiu ce vorbesc. Dar, daca tot stii ce spui, deasemenea cunosti ca fara taiere ajungeam ca Grecia! sau mai rau..

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              PCH, cat ai baut? In nicio tara civilizata nu se dezapezeste pana cu se opreste viscolul. Daca tot esti asa pro-Germania si pro-Canada, intereseaza-te cat dureaza pana se curata acolo, cat timp dureaza, si daca nu cumva drumurile se blocheaza dinainte sa ninga.
                              Vezi ca in tarile sus mentionate se dezapezeste la foc continuu in timpul si pana la oprirea viscolului...cand se opreste e deja la negru.

Comment

• Amza... Viscolul s-a oprit de 2-3 zile....saracul de tine...

Ti-am zis de 15 ori, esti extrem de departe de ce se intampla acolo, HABAR NU AI. Am fost in Canada de 3 ori, am familie acolo...stiu cum merg lucrurile, spre deosebire de tine. Tu ... crezi ca e comparabil ceva de aici cu ce se întâmplă acolo? ...

In Canada, ca tot ai tu un fix cu tara de pe locul 2 mondial la nivel de trai, se aruca material antiderapant inainte de a incepe sa ninga!

Last edited by crististreulea; 3 February 2014, 12:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google