If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Romanul Sa Nu-si Piarda Identitatea Si Traditiile - Indiferent De Momentele Istoriei
Cumpar poster cu Lada 1500.
Singurul lucru bun pe care l-am avut de la rusi a fost un TV color, la romanasi fiind coada pe ani de zile sa poti cumpara unul.
Ioane, facem un mic exercitiu?
Fii atent cum iti citesc gandurile
1. ai 41 de ani, esti in continuare muncitor pe bancile statului.
2. esti slabut, nu foarte inalt, porti mustata.
3. te tunzi mereu scurt si nu esti prea atent cu tine. Iti place sa te porti ca inainte de 89, pt ca atunci era "bine".
4. nu-ti iei prea multe hainute, insa pun pariu ca esti un om curat.
5. nu castigi foarte bine, insa suficient cat sa iti permiti sa o mai freci din cand in cand.
6. ai ca hobby (recent) - fotografia. Ai ales-o pentru ca iti da senzatia ca poti vedea multe detalii. De aici si impresia ca iti dai seama de orice misca.
7. ai copii, nu-i prea duci la multe activitati extrascoalare pentru ca nu sunt suficiente fonduri, recte hotii au furat tara, si nu faptul ca munca ta este supraevaluata in ochii tai.
Mai pot continua? Sau revenim la topic si purtam o polemica ce nu tine de persoana.
Nu mai face astfel de "exercitii" care nu au legatura cu realitatea.
Desi afirmi ca ai 2 licente universitare si ca esti antreprenor de succes, aici pe acest forum te exprimi si te manifesti ca un smenar.
Mai mult, nu ai proprietatea termenilor limbii Romane, am vazut asta in foarte multe postari ale tale. De exemplu mai sus ai scris "esti in continuare muncitor pe bancile statului". Nu exista expresia asta in limba Romana "bancile statului" nici la nivel de "vorba din popor". Se poate spune: "pe bancile scolii", "pe bancile facultatii". Nu incerca sa "revolutionezi" limba Romana, fiindca le potrivesti ca nuca in perete.
Ca sa destindem atmosfera, putem vorbi despre traditia bautului la romani, pe regiuni.
Parerea mea e ca aia din Nord ii baga sub masa la orice ora pe Sudisti.
Nu mai face astfel de "exercitii" care nu au legatura cu realitatea.
Desi afirmi ca ai 2 licente universitare si ca esti antreprenor de succes, aici pe acest forum te exprimi si te manifesti ca un smenar.
Mai mult, nu ai proprietatea termenilor limbii Romane, am vazut asta in foarte multe postari ale tale. De exemplu mai sus ai scris "esti in continuare muncitor pe bancile statului". Nu exista expresia asta in limba Romana "bancile statului" nici la nivel de "vorba din popor". Se poate spune: "pe bancile scolii", "pe bancile facultatii". Nu incerca sa "revolutionezi" limba Romana, fiindca le potrivesti ca nuca in perete.
In Nord se folosesc paharele de vin la orice: cei din zona de podis beau vin cu ele, iar cei din zona de munte le folosesc la rachie, sa nu toarne prea des in ciocanele.
vad ca in general foarte multi se gandesc la expunerea/pastrarea traditiilor romanesti pe acest thread - ceea ce nu-i rau deloc. Totusi in titlu inaintea traditiilor am facut apel la pastrarea identitatii.
In Nord se folosesc paharele de vin la orice: cei din zona de podis beau vin cu ele, iar cei din zona de munte le folosesc la rachie, sa nu toarne prea des in ciocanele.
Bre, parca-l aud pe nas'-meu, si el tot de prin partile voastre se trage.
Apropos de ciocanele, ca m-a apucat pohta...mi-am pus si io unu' de Jagermeister.
Din pacate, ca si tine, tot netraditional, servesc (nu beau) si eu o vodca suedeza cu garnitura de bere olandeza imbuteliata prin Grecia, observ.
Poate ne ajuta cineva sa pastram traditia si ne vinde o o palinca/tuica/rachie.
In Dobrogea, "vodka" se bea cu galeata! indiferent de cate licente de 3 lei detii!
Rachiu de piersici si caise, uitasem. E marfa buna la voi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment