Originally posted by darksid3
View Post
Asta cu lovitura de Stat e mai mult decat relevanta. Si nu e corect sa faci o comparatie intre "7" state in care au avut loc lovituri de stat. Mai ales ca toate au fost "comuniste" si nici in comunism nu poti spune ca eram "la fel" - si ca abia dupa aia am evoluat "diferit".
Da, in China nu a avut loc o lovitura de stat in 1989 - si se vede diferenta clara fata de URSS (n-as compara China cu alte state de marimea Romaniei, Ungariei, Bulgariei)
View Post
Mergi in Belgia si spune-i unui flamand ca e tot "valon" sau invers - sa vezi ce-ti mai zice de mama
Darksid3 - mergi in Croatia si spune-i omului de pe strada ca poporul croat e tot una cu poporul sarb, ca practic sunt acelasi popor - si o sa vezi ca se va uita cam mirat la tine.
Da - asta au facut "geopolitica" - imperiul Austriac si Vaticanul - si uite ca a influentat intr-un mare fel chiar si simplul om de pe strada.
View Post
E la fel cu "securitatea". Dar din 1990 si pana astazi nu am vazut nici macar 1 singura emisiune care sa aiba drept subiect: agentii straini si serviciile secrete straine care actioneaza pe teritoriu national Romanesc impotriva intereselor statului Roman si impotriva Poporului Roman. Cred ca ar fi mult mai util. Din pacate, "tinta" ne este fixata de altii - sa ne certam si divizam intre noi - ca ei sa-si faca de cap in liniste.
Comment