datorita faptului ca dormitorul e prea mic si nu mai am loc de TV(cu tub) ca sa mai pun si patul copilului in acelasi plan(fara exact 5 cm dar nu mai conteaza), mi-a venit ideea(inspirat de google si alte topicuri asemanatoare) a cumpar tv-tuner extern care sa-mi transmita semnalul video catre un monitor PC.
dispun de un receiver RDS(conserva), care sta prin pod degeaba prafuit si mai dispun de un monitor CRT de 19'' suficienti pentru pozitia unde am pus provizoriu TV-ul vechi care mi se pare prea aproape si ma deranjeaza ochilor.
pot face cele doua dispozitive electronice sa se pupe?
exista adaptor S-video(care am aflat ca s-ar potrivi la receiverul RDS) la cablul VGA? ce fel de semnale sunt fiecare? analogice/digitale?
dispun de un receiver RDS(conserva), care sta prin pod degeaba prafuit si mai dispun de un monitor CRT de 19'' suficienti pentru pozitia unde am pus provizoriu TV-ul vechi care mi se pare prea aproape si ma deranjeaza ochilor.
pot face cele doua dispozitive electronice sa se pupe?
exista adaptor S-video(care am aflat ca s-ar potrivi la receiverul RDS) la cablul VGA? ce fel de semnale sunt fiecare? analogice/digitale?
Comment