Black Friday

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am vazut eu si lume buna care se inghesuie la fel ca ala de dugheana, deci nu`i mai cataloga pe toti.

Comment

• Ahahahah daia era coada/aglomeratie inca de la prima ora la drive'in la Kawece? ))

Comment

• Seriozitatea celor de la eMAG lasa muuuult de dorit.
        Inca nu au fost in stare sa-mi livreze "marele" colet.
        Daca-l trimiteau cu un avion de hartie si tot ajungea.
        Daca loco nu sunt in stare sa-si onoreze comenzile atunci inseamna ca sunt varza.
        "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Cand ai dat comanda?
          MY CLA

Comment

• Vinerea trecuta.

Comment

• Nu ai primit mesaj? Si eu am comandat tot vinerea trecuta si au ajuns de marti. Laptop si combina frigorifica. Sunt multumit.
              MY CLA

Comment

• Ba da, am primit.
                Initial au zis ca vin marti, apoi marti seara au spus ca vin miercuri.
                Azi este vineri si de atunci ciu-ciu...

Comment

• Si la mine au avut o intarziere de 1 zi fata de primul mesaj.
                  MY CLA

Comment

• Si la mine o saptamana...
                    ...deocamdata...

Comment

• Vine in Decembrie... ) . Imi spusese cineva care a prins black frideiu trecut si aceeasi situatie. E vorba de una bucata smart tivi ....

Comment

• La mine e un cacao de Mini SD.
                        Puteau sa-l trimita si prin SMS

Comment

• Cezar, daca tot te intereseaza, am lucrat pe Service. Treaba aia cand trebuie sa butonezi gunoaiele pe care le cumpara toti retarzii, si dupa aia habar n-au sa lucreze cu ele. Sincer, n-am vazut servisant IT sa iubeasca produsele Apple. Sa le accepte, poate, dar sa le iubeasca, never. Sunt apanajul afonilor, care le cumpara fiindca's "cul". Sau al micilor afaceristi (ca dumneata), primit moka la abonamentul firmei. Cine lucra prin IT si stie ce vrea de la telefonu' lui, cam are un smarphone android , si nu ti-o zic ca pe un repros. la mine telefonul este de vorbit, asa ca le folosesc, de obicei, pe cele care "raman mici" sotiei, sau moka la resemnare abonament. Un telefon scump l-as sparge in 2 zile. Dupa cum ai ghicit poate, lucrez tot pe Service, dar nu mai este IT. Si cand ai de surubarit una-alta numa' de butonat smarphonu' nu-ti arde. Mai o unsoare de-aia de seif, mai un alcool, tot ai ceva pe dejte numa' bun de manjit telefonul. Deci Apple cu atat mai mult pas, fiindca inca nu stie un lucru elementar, folosit de mine de la primul telefon: sa pun niste muzica pe card (sau direct prin cablu usb la alea mai vechi) si sa stie s-o cante. N-am nevoie de itunes si compania, nu am chef de cumparat adaptoare peste adaptoare, pentru un telefon care la mine nu rezista 2-3 luni.

Halal Black Friday la anvelope. In afara de autosoft, care au avut tigar winter la 166 lei, restul sunt vrajeli ieftine...

Comment

• In sfarsit un argument pertinent. Aleluia.
                            Totusi, eu nu iau un telefon sa ascult muzica pe el. Doar browser si mail. Insa sa se miste bine, fara sa sughite.
                            Acum vreau sa iau un telefon, si am butonat iphone si samsung.
                            Pt nevoile mele, si ce vad eu ca fiind util la un smartphone, iphone e mai bun ca samsung.
                            Repet, pt nevoile mele.

La fel si in cazul tabletelor. Am luat un ipad pt ca este rapid si pt ca are conectivitate foarte buna wi-fi.
                            Insa, are multe deficiente ca tableta: nu poate rula java, iti trebuie 1000 de adaptoare ca sa vezi un film pe tv, n-ai o metoda de conectare cu un dispozitiv de stocare extern.
                            In schimb, n-a facut fitze la ce o folosesc eu: prezentari prin mirroring cu un apple tv, clipuri, execeluri foarte mari, grafice s.a.m.d.
                            Plus ca mi-a placutm foarte mult ecranul retina.
                            Last edited by Cezar; 30 November 2013, 04:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• In sfarsit dupa 8 zile a ajuns si coletul meu de la eMAG.

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                                Pentru cei care inca nu s-au incaltat de iarna:

http://www.best-tires.ro/bf2013/index.php
                                Grozava reducerea lor goodyear UG8 pret 249 lei parea un pret bun insa cand am intrebat de cand sunt fabricate surpriza inceputul lui 2012. Vi se mai pare un pret bun? Mie nu tocmai de asta am si anulat comanda.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google