Am inteles ca emag-ul o sa aiba reducere de 90% la ceasuri
Black Friday
Collapse
X
-
-
"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
PC Garage site picat.In loc de pisica neagra apare un ninja negru."Voi reveni imediat".Cand isi va reveni stocurile vor fi 0.
Si quickmobile e picat.Se pare ca au aceleasi probleme ca anul trecut.Intr-adevar Black Fraierei.
Emag se deschide dimineata.Last edited by karlos12; 22 November 2013, 01:30.
Comment
-
La emag ora de deschidere era secreta.Pe pagina neagra era scris "Deschidem dimineata".Ora lipsa.Dupa ce am cautat asiduu pe google am aflat ca deschideau la ora 6.Ma trezesc la ora 6 si 20 ,emag inchis.Mai caut pe net pana imi vine acru si dau de blogul lui Buhnici in care aflu ca emag se deschide la ora 7.Intru ,deci la ora 6:55, emag online.Dau sa caut celebra tableta la 99 ron pentru fica-mea.STOC EPUIZAT.Ulterior am aflat ca s-a deschis la 6:54.Intr-un minut s-a vandut tot stocul.Si ce vroia de fapt Emag cu secretizarea orei de deschidere?Sa stam ocupati cu butonul de refresh toata noaptea?
Comment
-
Toaaaaaaaate stocurile de la toaaaaaaate magazinele din toaaaaata tara, fac 50 de milioane de euro. Fix pix, jumatate din cat a platit Real pe Bale.
Aici se includ si produsele scumpe, care nu se vor vinde. Produsele acceptabile la pret, cu reduceri mari cat sa reprezinte, 25%?
Eu cand aud de megareduceri de 50-90%, ma gandesc care director de marketing ar vinde sunt costul de achizitie niste produse. Care ar fi spilu', sa raportezi vanzari mari in ziua aia, cand tinta ta e profitul retailerului, altfel zbori din functie? Mizezi pe volum de vanzari intr-o tara saraca sau pe marja comerciala mare? Mai degraba a 2-a varianta.
Eu sunt lamurit deja, ca poti cumpara produse substantial reduse la pret, in perioade de reduceri, altele decat vinerea lui peste prajit.
Ca exemplu: Carrefour reduce periodic cu 20-25% anumite marci de electrocasnice.
Comment
-
Anul asta se pe ca m-am înșelat, personal am prins niște reduceri substanțiale la anumite produse, m-am bbăgat pe o sursa, un kit tastatura wireless la 80 de lei de la Microsoftde la pc garage , SSD v300 la 250 de lei de la eMAG, pomana curata și un nexus tableta la 6 mil. Mi se par super preturi.
Plus de asta am văzut și placi video la preturi bune.
Ford a avut o reducere de 5000 de euro la noul focus 1.0 ecoboost
John, ne spui și noua dc a fost Dezamagire? Gaseste-mi TV-ul LG HD 81 cm led la 800 de RON și îl mănânc.
Gaseste-mi SSD de 120 de GB de la Kingston v300 la 250 și îl mănânc și p-ala.
Dacă nu ai găsit ce trebuia nu înseamnă că e dezamagire...
Anul asta chiar au fost ok unele reduceriLast edited by bGy; 22 November 2013, 11:17.sigpic
Comment
-
sunt preturi bune.nu toata lumea cauta tv hd sau mai stiu eu ce minune tehnica.am fost dimineata la Domo si lumea se inghesuia la o tableta de 7 inchi la 150 lei.eu cautam un mixer ca ala vechi a murit.l-am gasit la emag.depinde ce cauti.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment